Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЯК РАБИ НА ГАЛЕРАХ

Влада буде і далі проводити переговори з МВФ, щоб показати недоцільність підвищення пенсійного віку в Україні.

“Питання про підвищення пенсійного віку в Україні ще не вирішене”, — повідомив депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко.

“Ніхто не говорить, що з наступного року цей поріг підвищать — підписання меморандуму свідчить про те, що держава готова проводити обіцяні реформи і новації, а на це треба знайти фінансування”, — цитує його прес-служба Партії регіонів.

Колесніченко впевнений, що в МВФ сидять люди, які “чудово розуміють нашу ситуацію, хоча й пропонують нам стандартний пакет рекомендацій”.

Він також зазначив, що, підписавши меморандум з МВФ, в якому є рекомендації підвищити пенсійний вік, Україна показала готовність до проведення вимушених, але непопулярних реформ.

“Підвищувати пенсійний вік не доведеться. Просто сьогодні Україна демонструє ЄС і світової спільноти послідовність і наполегливість у проведенні реформ, а щоб вести переговори, потрібні певні умови”, — сказав депутат.

Колесніченко вважає, що, підписавши меморандум, “ми отримали дорожню карту для проведення складних переговорів, запропонували відкрито ознайомитися з нашою економікою і ситуацією в країні”.

“Бездумно підняти пенсійний вік не можна, тому що виявиться, що в країні на пенсію особливо й нема кому виходити”, — резюмував він.

Українська правда

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com