Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ПЕРЕРОСПОДІЛ ПОТОКІВ

В результаті заміни в системі оподаткування транспортного збору акцизом на бензин інтереси тих, хто заплатив збір авансом за 2 роки, будуть враховані. Про це учора увечері в ефірі телеканалу «Інтер» заявив прем’єр-міністр України Микола Азаров. «Ніхто не платитиме двічі» — запевнив голова уряду.

При цьому він також відзначив, що той, хто більше їздить, повинен більше платити і саме для цього транспортний збір в Податковому кодексі пропонується замінити акцизом на бензин. «Норма розрахована на те, що хто більше споживає бензину, хто більше їздить, повинен більше платити. У нас же є автомобілі, які на 100 км. пробігу споживають і 40 літрів. Чому вони повинні платити стільки ж, скільки платить власник старенького «Москвича»? Це неправильно. Вони повинні платити значно більше», — сказав Азаров. За словами прем’єра, за рахунок збільшення надходження від акцизу на бензин вдасться значно збільшити фонд дорожнього будівництва.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com