Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Ми — студенти!

Для будь-якого студента, незважаючи на форму навчання, студентський квиток  це – другий паспорт, що символізує приєднання до значної за своїм змістом соціальної ланки. Ось і новоприбулі студенти заочної форми навчання Українсько-Російського інституту менеджменту та бізнесу ім. Богдана ХмельницькогоМАУП 11 жовтня мали нагоду відчути всю повноту емоційного вибуху від першого дотику до такого бажаного посвідчення. Кожен із присутніх на урочистій церемонії прийшов власним шляхом до розуміння необхідності навчатися. Але всіх їх поєднує одне – бажання отримати якісну професійну освіту, що згодом стане значною підтримкою на шляху створення стабільного та надійного життєвого простору.

Цього дня  свої перепустки до знань отримали 256 студентів, що поповнили усі без винятку спеціальності Інституту: «Менеджмент організацій», «Управління персоналом та економіка праці», «Адміністративний менеджмент», аби досягти згодом освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавра», «спеціаліста» та «магістра».

Висловити свої вітання та повагу студентам прийшли проректор МАУП з наукової роботи Микола Головатий, директор інституту Олена Баєва та декан заочної форми навчання Жанна Семерей, що проводила церемонію урочистого вручення.

Щирими та теплими словами вітав переповнену залу Микола Головатий: «Ті, хто сидять у цьому залі, віднині є студентами МАУП, що є маленьким українським Гарвардом». Микола Федорович запрошував користуватися усіма доступними ресурсами Академії, великим Бібліотечно-інформаційним центром, комп’ютерним залом, консультаціями та лекціями досвідчених педагогів, та закликав не нехтувати можливістю повноцінного навчання, оскільки автоматично зі вступом до Академії диплом не отримає жоден.

Після заохочувальних слів членів президії, кожен з присутніх почув своє ім’я та під супровід гучних і емоційних оплесків з посмішкою на обличчі отримав свій омріяний квиток до студентського життя. Деяким, навіть, пощастило забрати із собою святкові кульки, що зберегли гарний настрій та урочисту атмосферу й поза межами залу. 

Українсько-Російський інститут менеджменту та бізнесу ім. Богдана Хмельницького– один з п’яти інститутів МАУП, що в 1989 році став основою створення Академії. Навчальний процес в УРІМБ забезпечують 65 висококваліфікованих викладачів, серед них 56 педагогів мають науковий ступінь.

Наснаги та сумлінного навчання бажаємо всім студентам МАУП!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com