Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЧИНОВНИКА ПІЙМАЛИ З ЧЕРГОВИМ «УЛОВОМ»

У Запорізькій області затримано посадовця Головного держуправління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів і регулювання рибальства в області.

Як повідомили УНІАН у прес-групі Управління СБУ в Запорізькій області, «Службою безпеки України в Запорізькій області виявлено і припинено корупційну схему, створену одним з керівників Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів і регулювання рибальства в Запорізькій області».

За даними СБУ, чиновник, «зловживаючи службовим становищем, одержував хабарі з суб`єктів підприємництва, що займаються рибним промислом: за відсутність перевірок і непритягнення до відповідальності за перевищення встановлених норм вилову риби і вилов у заборонених місцях».

«Чиновника затримали співробітники СБУ в його службовому кабінеті при отриманні чергового хабара у розмірі 3,5 тис. грн.», — повідомили у прес-групі УСБУ.

Прокуратурою Запорізької області щодо нього порушено кримінальну справу за ознаками ч. 2 ст. 368 КК України («Поєднане зі здирництвом отримання хабара, посадовцем, що обіймає відповідальну посаду»). Ведеться слідство.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com