Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Америка реформуватиме нашу армію

США виступає за активізацію співпраці з Україною у військовій сфері.

Про це повідомив посол США в Україні Джон Френсіс Теффт під час зустрічі з міністром оборони України Михайлом Єжелем, повідомляє прес-служба Міноборони.

За його словами, Америка також готова підтримати українське оборонне відомство у проведенні заходів з реформування і розвитку Збройних Сил України.

Теффт підкреслив, що питання двосторонньої співпраці в галузі оборони між Україною і США мають велике значення.

Зокрема, він привітав миротворчі ініціативи України: “Я хочу подякувати за участь українських військовослужбовців в операціях з підтримання миру і стабільності в Іраку та Афганістані, Ліберії, Кот-д’Івуарі, Косовому тощо”.

В ході розмови сторони висловилися за продовження співробітництва в рамках проведення двосторонніх та багатонаціональних навчань, підготовки спеціалістів тощо.

Зі свого боку, Єжель зазначив, що питання розвитку оборонного співробітництва із США є важливим для української сторони.

“Ми будемо продовжувати двосторонню співпрацю для того, щоби якісно виконати завдання, поставлені перед нами керівництвом обох держав”, - підкреслив міністр.

Українська правда

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com