Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Освіта без кордонів

Днями делегація Міжрегіональної Академії управління персоналом у складі Голови Наглядової ради МАУП Георгія Щокіна та проректора з міжнародних зв’язків Ігоря Піляєва взяла участь у представницькій Міжнародній конференції з питань освітніх послуг, що відбулася у Москві.

У конференції взяли участь численні представники вищих навчальних закладів країн Європи та агентських компаній пострадянського простору. У ході конференції відбулися переговори делегації МАУП з десятьма агентськими компаніями Росії, освітніми агентами з Білорусії, Молдови, Казахстану, Киргизстану, а також представниками вищих навчальних закладів Великобританії, Іспанії, Латвії, Швеції та Туреччини.

У ході переговорів обговорювалися питання набору іноземних студентів в Україну, реалізації спільних науково-освітніх програм, проектів створення закордонних центрів відкритої освіти МАУП.

Делегація МАУП також провела переговори з керівниками російських навчальних закладів: Московського економічного інституту та Інституту світової економіки та інформатизації. Досягнуто домовленостей щодо налагодження довгострокового освітнього та наукового співробітництва із зазначеними навчальними закладами. Особливий інтерес партнерів викликали пропозиції щодо поширення спільних проектів відкритої освіти в регіонах Росії, Казахстану та Киргизстану.

За результатами проведених переговорів розпочато роботу щодо ґрунтовної експертної підготовки та практичної реалізації досягнутих домовленостей.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com