Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Святкове вручення студентських квитків

Нещодавно в Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулася традиційна урочиста подія — вручення студентських квитків. На урочистому зі­бранні студентські квитки отримали 305 вступників.

Одним із центрів святкування цього заходу був  Інститута менеджменту і бізнесу імені Богдана Хмельницького. Адміністрація Інституту та викладачі кафедр привітала вступників з початком навчального року і побажала успіхів у навчанні та натхнення для досягнення мети.

 До вітального слова запросили директора Інституту доктора біологічних наук, професора Олену Вікторівну Баєву: «Україна прямує в європейський освітній простір, тому принцип двадцятого сторіччя — «Освіта на все життя»  залишився позаду, бо принцип двадцять першого століття — «Освіта протягом всього життя». Багато хто з вас отримали дипломи бакалаврів і продовжать навчатися до рівня магістра, але це не є вашою останньою сходинкою в реалізації себе. Для того щоб бути успішним на ринку праці, вам необхідно навчатися протягом усього вашого життя. Якщо це поважні компанії, то вони навчають свої кадри  за допомогою різноманітних тренінгів. Якщо компанії не настільки великі, такі заходи організовують самі співробітники. В нашій Академії навчається багато студентів з інших країн, це свідчить про те, що МАУП має високий рейтинг на міжнародній освітній арені, у зв’язку з цим у нас бажають навчатися велика кількість іноземців. За певними даними, цього року  кількість студентів міжнародного рівня збільшиться». Олена Вікторівна розказала про нові впровадження Міністерством освіти і науки, молоді та спорту Україні нової концепції навчання у магістратурі, про новий державний стандарт навчання такої галузі знань як «Менеджменту і адміністрування» та про активну участь студентів у  різних конференціях, які проводяться на базі Академії.

Ми  вітаємо наших нових студентів та бажаємо цікавого та плідного навчання у стінах Міжрегіональної Академії управління персоналом.  

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com