Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Прокуратура порушила кримінальну справу щодо подій 24 серпня

У ГПУ нагадали, що у Києві 24 серпня 2011 року сталися сутички між правоохоронцями та представниками низки політичних партій, об’єднань та організацій.

«Незважаючи на рішення Окружного адміністративного суду Києва про заборону проведення впродовж доби у центральній частині столиці зборів, мітингів, походів, демонстрацій, учасники політичних акцій намагалися прорватися крізь кордони міліції по вулиці Володимирській, ігноруючи вимоги правоохоронців зупинитися», — йдеться в повідомленні прокуратури.

«У результаті чинення опору мітингувальники завдали тілесних ушкоджень шістьом працівникам мілі­ції», — заявили в прес-службі. За даним фактом слідчим відділом ГУ МВС України в Києві порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 296 КК України.

Стаття трактується, як «грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, яка виразилася в опорі представникам влади, які виконували обов’язки з охорони громадського порядку, з нанесенням їм тілесних ушкоджень та пошкодження майна».

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com