Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Італійські світильники

Вже кілька століть люстра служить прикрасою практично кожного інтер'єру по всьому світу. Вона покликана завершити інтер'єр, наповнити його світлом і затишком. Якщо підібрати вдалу модель, можна забезпечити себе позитивними емоціями на десятки років.

Люстри з Італії - найкраще рішення для тих, хто цінує вишуканий стиль і якість. Вони прекрасно доповнюють інтер'єр кухні, спальні і будь-якого іншого приміщення. Стелю доречно використовувати в передпокої, кабінеті, дитячій кімнаті. Світильники в стилі модерн привертають увагу переливами кришталю, створюючи дому «північне сяйво» в мініатюрі.

Serenagroup-ru.com Італійська люстра сьогодні підкреслює імідж власника так само яскраво, як і брендовий одяг або вишукане ювелірну прикрасу. Варіантів поєднання дуже багато. Користуються популярністю вбудовуються стельові світильники, а також підвісні класичні кришталеві люстри недорого. Торшери, привезені з Італії, підкуповують тонким поєднанням модерну і класики. Вишукані та витончені бра створюють неповторну обстановку ввечері.

Незважаючи на велике різноманіття торшерів і люстр, представлених в магазинах освітлення, останнім часом інтерес, який викликають у людей італійські люстри ANTEA LUCE зростає з кожним днем.

Італійські світильники відповідають найвищим вимогам якості, тому вони гідні представляти інтер'єр будь-якого приміщення.

Кожен з існуючих стилів відрізняється тонким смаком. В основному, це кантрі, бароко і класицизм, хай-тек, модерн. Кожному напрямку притаманні свої індивідуальні риси, які відрізняють його від інших.

Але естетика - це не єдина перевага цих приладів освітлення, італійські світильники і люстри володіють також прекрасними технічними характеристиками. Відмінна якість дає можливість користуватися люстрами протягом тривалого часу без поломок, що, звичайно ж, приваблює людей по всьому світу. Саме це свідчить про їх якість.

Дуже часто дизайн передбачає поєднання красивих матеріалів і витіюватих візерунків. Шарм у італійців в крові. Споживачі в усьому світі в один голос заявляють, що італійські люстри - це світовий еталон за якістю складання, дизайну і довговічності конструкцій.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com