Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Дебют першокурсника»

— свято молоді в Міжрегіональній Академії управління персоналом

Нещодавно в Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулося свято, яке має багатолітню історію і стало вже традиційним – Дебют першокурсника. Цей день присвячений  молодим людям, які з першого вересня стали студентами Академії, - частиною великої та дружньої сім’ї. У цей день першокурсники мають показати себе, а студенти старших курсів познайомити їх з гуртками та секціями, які діють в Академії.

Свято розпочалося з урочистої лінійки, на яку завітали шановні гості: проректор з наукової роботи Микола Головатий, проректор з виховної роботи та довузівської підготовки Людмила Біжик, директор Інституту міжнародних відносин та лінгвістики Надія Чернуха та один з кращих випускників МАУП - Володимир Патола.

Ведучі зачитали першокурсникам основні моральні засади «Кодексу честі МАУП», після чого з вітальним словом до молоді звернувся  проректор з наукової роботи Микола Федорович: «У кожному вищому навчальному закладі є свої традиції та відповідний спосіб життя. МАУП відзначає декілька традиційних свят, які творять історію Академії. Одне з них – це «Дебют першокурсника», де ми зможемо побачити якими здібностями, талантами ви володієте, і дати вам можливість реалізувати себе.  Я завжди кажу про те, що людина йде навчатися не тому, що вона тільки обрала якусь відповідну професію, а й тому, що їй цікаво пізнавати життя, спілкуватися, тим більше ,якщо це людина молода та амбітна».

До слова запросили також директора Інституту міжнародних відносин та лінгвістики Надію Миколаївну Чернуху: «Нехай ваше життя та студентські роки в Міжрегіональній Академії управління персоналом, дорогі першокурсники, будуть таким же сонячним та яскравим як сьогоднішній день. Хочу побажати, щоб ви знайшли в Академії хороших друзів, зустріли кохання, щоб у вас були хороші та яскраві емоції від семінарських та практичних занять, наукових, виховних та спортивних заходів, які проводять в стінах МАУП. Ми, викладачі, обіцяємо вам допомагати у навчанні та формувати у вас три основні функції, якими має володіти кожна людина: бути справжнім громадянином своєї країни, справжнім трудівником та хорошим сім’янином, а для цього в Академії створені всі умови».

З напутнім словом до першокурсників звернувся колишній студент МАУП Володимир Патола: «Коли я навчався в Академії, то у кожного студента було своє хобі, чи то наукова галузь, спорт, творча діяльність, і коли ми їхали на якісь змагання, нам завжди хотілось довести, що маупівці найкращі, і нам це дуже часто вдавалося. Це  були неймовірні емоції, які запам’ятовуєш на все життя. Я бажаю вам знайти тут своє хобі та розвивати його, а в Академії такі можливості є. А ще бажаю провести час в МАУП ще краще, ніж це зробили ваші попередники».

Після завершення урочистої частини, під егідою Національного олімпійського комітету відбувся Олімпійський урок. До програми змагань були включені олімпійські види спорту – легка атлетика, волейбол та футбол. Молодь МАУП змагалась у спортивних турнірах, показуючи свою витримку, фізичну підготовку та запал молодості.

Паралельно на сцені відбувався концерт «Дебют першокурсника», де творча молодь демонструвала свої таланти у вигляді співу, танців та веселих постановок з вибуховим гумором. У дружній атмосфері на сцені виступали студенти з усіх інститутів Академії та Економіко-правововго технікуму при МАУП,  які з першого вересня стали частиною Академії.

Підтримати та привітати першокурсників з їхнім днем на свято прийшли вже відомі таланти Академії. Своїм запальним танцем народний ансамбль танцю «Перлина»,  відомий не тільки в України, але і в Китаї, подарував неймовірні емоції та зірвав шкал оплесків у глядачів.  Вокальна студія «Gloria», переможці численних співочих конкурсів в Україні та за її межами, заспівали декілька пісень і як завжди здивували винуватців свята своїм професіоналізмом та любов’ю до пісні. Зі сцені вітали молодь Академії музиканти Хосейн Мірзаголі та Торніке Русішвілі, які заспівали під гітару та подарували глядачам ковток віртуозної творчості. Цього осіннього дня свої вокальні здібності демонстрували вже відомі студенти в колах творчої молоді МАУП: Олександр Тихоненко, Анастасія Миронова, Яна Пилипчук та інші талановиті особистості студентської громади МАУП.

Свято першокурсника підтвердило те,  що до МАУП вступає навчатися не тільки розумна молодь, але спортивна, творча і талановита.   

Після усіх виступів, змагань та перебування на природі  мальовничої Пущі Водиці першокурсників вже традиційно пригощали кашею, яка всім дуже сподобалася.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com