Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Обійдемося без союзів

Росії не вдасться втягнути Україну в Митний союз, переконаний лідер партії «Цивільна позиція», голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко.

Як повідомляє сайт Анатолія Гриценко, він зазначив, що Митного союзу не хоче українське суспільство, опозиція і навіть влада.

«Команда Януковича вже зрозуміла, на жаль, пізно, що Росія рішуче, часом агресивно відстоює свої інтереси. Росії Україна частинами не потрібна — вона потрібна повністю», — пояснив Анатолій Гриценко.

Він нагадав, що Президент України Віктор Янукович в 2010 році пішов на поступки і росіян запустили в стратегічні галузі української економіки.

“Те Росію не задовольнило. Вони подякували і забули, ніяких кроків назустріч Україні — в перегляді формули ціни на газ, газового контракту і усього іншого вони не зробили і не збираються робити», — додав Анатолій Гриценко.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com