Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Магістр політології — звучить гордо

Нещодавно у Міжрегіональній Академії управління персоналом в Інституті міжнародних відносин та лінгвістики пройшов випуск за спеціальністю «Політологія» денної форми навчання.

Студентам присвоїли кваліфікацію «Магістр політології». Диплом з відзнакою одержала випускниця Ольга Дудник.

На урочистому зібранні були присутні вельмишановні члени президії: декан факультету стаціонарних форм навчання Інституту міжнародних відносин та лінгвістики, доктор філософії в галузі економіки, доцент Віра Барановська, кандидат політичних наук, доцент кафедри політології Ганна Дідух,  директор Центру вивчення мов та перекладу, доктор наук в галузі освіти Іван Бахов. Вела збори декан факультету стаціонарних та заочних форм навчання Інституту міжнародних відносин та лінгвістики Оксана Казак.

До вітального слова запросили Ганну Дідух: «Магістр — це звучить гордо! І я сподіваюсь, що наступного разу, коли ви нас відвідаєте, ви не втратите той блиск в очах, який зараз є у вас. Радійте, посміхайтеся, випромінюйте щастя. Ви отримали сьогодні свої довгоочікувані дипломи, з чим я вас вітаю».

Віра Барановська приєдналася до вітальних слів Ганни Дідух і побажала випускникам усього найкращого у подальшому  житті та наукових здобутків, щоб у майбутньому вони обов’язково стали кандидатами наук та професорами.

Винуватцям свята свої щирі побажання висловив Іван Бахов: «Я працював з вами багато років, тому  майже кожного дуже добре знаю. Я сподіваюсь, що ця професія має попит на ринку професій і у вас буде можливість розвиватися як у нас на Україні, так і за її межами».

Закінчили свято врученням довгоочікуваних дипломів та вдячними словами усім батькам випускників за те, що вони вклали стільки сил у розвиток своїх дітей. «Обов’язково подякуйте своїм батькам, — закликала усіх Ганна Дідух, — тому що для них ваш випуск ще важливіша подія, ніж для вас. Зараз ви почнете святкувати, а батьки ще довго будуть згадувати всі емоції, які вирували під час вашого вступу та самого навчання».

Вітаємо усіх випускників з цією святковою подією та бажаємо великих здобутків на професійному поприщі.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com