Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ПІДЗЕМНІ ПІРАМІДИ КРИМУ

Справді науковою сенсацією стало відкриття комплексу підземних пірамід в Криму. У липні 2002 року, коли була організована експедиція учених МЦКР на чолі з академіком Є.Вселенським для їх детального дослідження. Відбулася зустріч з М.Будановим — представником севастопольської науково-дослідної групи геофізиків (керівник — канд. техн. наук, доцент В.Гох), яка вперше відкрила ці піраміди, а також з М.Гудзовським — керівником групи   «NAME» (колишня «Тера»), що дослідила ці загадкові споруди. 

До складу групи В.Гоха входили такі вчені: А.Мухудинов, В.Таран, В.Кривін, М.Буданов, В.Єгошин, Ю.Про­воторов, Р.Безчастний, О. Лукічев, які займалася розвідкою підземних джерел вод за методом геоголографії (метод Гоха). Вони виявили вузьконаправлене надвисокочастотне випромінювання (НВЧ) в радіусі 100 метрів, джерело якого знаходилося недалеко від поверхні Землі. Заклавши декілька пробних свердловин, учені наштовхнулися на піраміду.

Потім, проїхавши уздовж Південного берега Криму, вони так само виявили ще шість чотирикутних Пірамід на відрізку від Севастополя до мису Сарич (найпівденнішої точки Криму). Піраміди розташовані чітко на одній прямій і однаково орієнтовані в просторі в пів­нічно-західному напрямі. Усі сім Кримських пірамід є частиною єдиної Планетарної системи сакральних центрів і знаходяться на одній лінії, що сполучає Тібетські піраміди, англійський Стоунхендж, Бермудський трикутник і острів Пасхи.

Вік Кримських пірамід оцінюється ученими не менше ніж 7-10 тисяч років. Піраміди мають висоту близько 45 метрів, а довжина сторони квадратної основи складає приблизно 72 метри, тобто спостерігається характерне для більшості пірамід, виявлених на Землі, співвідношення довжини сторони основи до висоти, відповідне коефіцієнту Золотого перерізу ф=1,6.

Піраміди мають ступінчасту будову і зроблені з великих вапнякових блоків, добре підігнаних по вертикалі і горизонталі. Вершини Пірамід знаходяться в декількох метрах від поверхні землі, а самі споруди поміщені у своєрідні кишені-печери, контури, що повторюють їх. Поряд з Пірамідами учені виявили конструкції, що нагадують відбиваючі кам’яні дзеркала, які, мабуть, як і тібетські, можуть впливати на параметри простору і часу. Не випадково учені відмічали зміну ходу часу, а один з дослідників на відмітці 36 метрів впустив вниз включений потужний ліхтарик — він зник: і ні промінця світла, ні звуку не бачили і не чули.

Піраміди виявляли цілющу дію на дослідників — спостерігалося поліпшення здоров’я або повне виліковування від хронічних захворювань. Наприклад, один з учених, що страждає на важку  хворобу серця, після двох тижнів регулярної роботи біля пірамід взагалі відмовився від медикаментів.

Виявилось, що пірамідальні конструкції захищені від руйнування потужним енергетичним полем, джерело якого невідоме. Варто було ученим почати довбати стіну, щоб пробитися безпосередньо всередину Піраміди, як випромінювання від Піраміди посилилося настільки, що вгорі почали виходити з ладу прилади, засвічувалися плівки у фотоапаратах, а в шурфі нові батареї ліхтариків розряджалися буквально за лічені хвилини. У людей починалися проноси, блювота, головні болі. Учені ходили як уві сні, спотикаючись на рівному місці, тому роботи по проникненню всередину піраміди були припинені. За два тижні усе нормалізувалося — позитивний вплив дії піраміди на людський орга­нізм відновився.

Кримські піраміди мають незвичайні виступи на гранях у вигляді невеликих трикутних пірамід, так що уся конструкція може використовуватися для формування торсіонних полів (ефект форми).

Мабуть, будова Кримських пірамід аналогічна трансконверторам, що дозволяє Пірамідам добре виконувати схожі функції зв’язку з енергоінформаційними полями нашої планети.

Окрім цього, для Кримських пірамід характерна стільникова будова. На їх ребрах — на рівних проміжках і в строгому порядку — украплені овальні структури — енергоінформаційні капсули, внутрішні порожнини яких заповнені стислим вуглекислим газом (CO2), так що уся конструкція нагадує кристалічну решітку. Матеріал, з якого зроблені ці структури, наводить на думку, що це гігантські напівпровідникові транзистори, причому кожна капсула є потужним антенним випромінювачем. Виходить, що уся Піраміда в цілому є неймовірних розмірів і складності напівпровідникова мікросхема, або, правильніше буде сказати, мегасхема.

Учені-фізики залучили  до своїх досліджень групу ясновидиць-контактерів Центру Духовного Єднання «Тера» (м. Сімферополь, керівник С.Сушкевич). Останні не лише виявили, що усі сім Пірамід утворюють єдину енергоінформаційну систему, але і змогли енергетично активізувати її. Завдяки їх зусиллям, енергія, що випромінюється Пірамідами, за вимірами геофізиків, зросла вдесятеро. Було встановлено, що кримські піраміди пов'язані між собою тунелями і мають усередині генераторні кристали, що виробляють тонкі Духовні енергії різних якостей, які потім поширюються планетою. Виявилось, що піраміди є подвійними (типу октаедра) — від основи Пірамід вниз вибудовані кристалічні решітки аналогічних пірамід, але з вершинами, спрямованими вниз, що забезпечує зв'язок з ядром Землі.

Аналогічну конструкцію мають збалансовані радіестезичні батареї академіка О.Акімова, в яких протиставляються дві вершини однакових за формою фігур, — усічених пірамід або конусів. Пристрої, подібні до цих батарей, ймовірно, застосовувалися у Стародавньому Єгипті як джерело потужного спрямованого торсіонного випромінювання. У експериментах Акімова випромінювання таких батарей висушувало органічну речовину живої або мертвої клітини. Якщо кількість елементів була більше чотирьох, то це поле ставало небезпечним для здоров'я. Воно миттєво заповнювало простір приміщення і зберігалися кілька днів. Коли ж батарея складалася лише з чотирьох елементів, виходило нормальне для клітин людини торсіонне випромінювання, що чинить лікувальну і стабілізуючу дію на наш організм.

До речі, Храм Неба в Пекіні є аналогом радіестезичної батареї для накопичення і випромінювання енергії.

Зазначимо, що пагоди — китайські і японські релігійні храми — є аналогами радіестезичних батарей для накопичення і випромінювання енергії. На думку фахівців Центру «Тера», піраміди є сполучною ланкою між світами, між Землею і Космосом. У них є і «бібліотеки», і «учителі» — істоти, створені представниками Вищих Цивілізацій. Наприклад, в одній з Кримських пірамід закладена енергоін­формаційна програма розвитку Землі на найближчих 2160 років (перед зміною циклів на нашій планеті йде закладка нової програми для наступного етапу).

Кримські піраміди під­тримують енергетичний баланс Землі: випромінювання від граней Пірамід чинить невідому дію на стан оболонок нашої планети. Ймовірно через піраміди йде пряме управління з Космосу реакціями термоядерного синтезу і розпаду в земному ядрі за допомогою особливих тонких (торсіонних) енергій. При цьому кристали алмазів в зовнішній оболонці ядра, накопичуючи високочастотну енергію, працюють як мільярди лазерів, віддаючи її пірамідам по сигналу, що управляє, з космосу. А, піраміди ретранслюють цю енергію в космічний простір. Таким чином, ребра пірамід, що складаються, як було зазначено, з енергоінформаційних осередків-резонаторів енергії, є аналогом сучасних антен радіолокацій, передатчиків енергоінформації від зовнішньої оболонки Земного ядра. Повна функція пірамід включиться, коли Свідо­мість Людства зможе прийняти ці Знання. Завдяки енергоінформаційному захисту, що створюється Кримськими пірамідами, Крим не був зруйнований при численних геологічних катаклізмах. Саме за рахунок цього тримається вузький перешийок, на якому кріпиться увесь Кримський півострів.

Віталій Гох висунув теорію космоземних зв'язків через піраміди, які виявлені майже на усіх континентах Землі. Уся система земних Пірамід, як вважає Гох, безпосередньо пов'язана з трьома зірками: Капелою, Вегою і Канопусом. Гімалайські піраміди в Тібеті, піраміди Бермудських островів, а також піраміди Південно-західної і Південно-східної Африки забезпечують енергообмін земного ядра з Капелою; Мексиканські, Англійські, Австралійські і піраміди Пів­нічно-західної Африки — з Вегою; а Єгипетські, Крим­ські (в околицях м. Севастополя), Бразільські і Полінезійські (біля берегів острова Пасхи) — з Канопусом. При цьому одні піраміди працюють на прийом космічної енергії, а інші передають енергію від самої Землі в космос.

На думку Гоха, ці зірки вже протягом сотень міль­йонів років підтримують постійний космічний енергообмін через гігантський напівпровідник — Землю. Як компенсація за надвисокочастотну енергію, що виробляється «нами», вони забезпечують не різке, а плавне зміщення полюсів на нашій планеті. Коли ж близько 12 тисяч років назад сталося їх швидке зміщення, це призвело до Великого потопу: сталася різка переполюсовка Землі, така, що викликала планетарну катастрофу.

Використовуючи характеристики виявлених Крим­ських пірамід при аналізі карти геофизичного випромінювання Землі, В.Гох із співробітниками припустили, що подібні об'єкти існують і в інших точках нашої планети. Були вичислені не лише країни (Англія, Мавританія і Австралія), але навіть приблизні координати знаходження пірамід. Через комп'ютерну мережу  туди були послані повідомлення, і незабаром було отримано звістку, що відповідне джерело випромінювання, спів­падаюче за характеристиками з Кримськими пірамідами, дійсно було знайдене. Можливо, що подальші розкопки також виявлять в цьому місці Піраміди.

kvark.org.ua

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com