Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЗНАННЯМ І ЕНЕРГІЇ МОЛОДИХ — ГІДНЕ ЗАСТОСУВАННЯ

Зустрічі з відомими та успішними підприємцями є частиною комплексної програми підвищення  конкурентоспроможності випускників Херсонського інституту Приватного акціонерного товариства “Міжрегіональна Академія управління персоналом”.  Ефективний пошук роботи,  допомога студентам у особистностному розвитку, формування  практичних навичок  - ось далеко не повний перелік напрямків цієї програми.

Херсонський інститут Приватного акціонерного товариства “Міжрегіональна Академія управління персоналом” запровадив  зустрічі студентів і викладачів із  відомим підприємцем і роботодавцем - головою Ради засновників ТОВ “Механічний завод” - Андрієм Путіловим, які вже стали традиційними.

На цей раз коло зустрічі розширилось. До спілкування зі студентами, а можливо в подальшому, і майбутніми працівниками,  долучилися  відомі підприємці Дмитро Рибалко - директор-засновник ТОВ “Система аптек “Крок” і В’ячеслав Чуклов - директор ТОВ “Балтійський завод”.

Провідні  підприємці охарактеризували стан сучасного підприємництва в Україні, особливості розвитку підприємництва на Херсонщині, перспективи і труднощі, які можуть виникнути та загострили увагу присутніх студентів на перших кроках організації власного бізнесу. Якщо-ж молода людина вибрала шлях займатися підприємницькою дияльністю - в нагоді стане спочатку спитати поради на бізнес форумі у досвічених підприємців. Знайти партнерів та інвесторів можна на форумі бізнесменів 24ua.su.

Враховуючи високий рівень довіри до якості навчання у Херсонському інституті МАУП,  рівень знань і потенційні можливості студентів інституту, знані підприємці запропонували укласти угоди щодо походження практики та подальшого працевлаштування студентів на їхніх підприємствах та організаціях.

Така пропозиція є дуже слушною для випускників інституту, а для студентів - молодшокурсників мотивацією для успішного навчання.

 Мудрі настанови і не менш зосереджене їх сприйняття.

Директор Херсонського інституту професор, кандидат юридичних наук Сергій Діденко вважає, що на майбутнє необхідно не тільки запрошувати успішних підприємців до інституту, а й започаткувати “Уроки успіху” безпосередньо на підприємствах, де студенти на власні очі зможуть побачити дію успішно організованого бізнесу.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com