Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ТРАДИЦІЙНИЙ КОНКУРС «ЛИЦАР МАУП-2012»

Весна вже дихає свіжістю і прохолодою перших дощів і першими відгукуються на її поклик юні і невгамовні, — весна надихає студентство на творчість. Саме навесні Академія організовує для молоді — натхненної і яскравої — конкурси і фестивалі. Так, нещодавно в Міжрегіональній Академії управління персоналом відбувся традиційний конкурс «Лицар МАУП 2012».

Протягом кількох тижнів юні учасники готувалися, тренувалися, разом з групами підтримки вигадували конкурсні номері і яскраві образи. Під час конкурсної програми хлопці мали продемонструвати свої здібності і таланти, красу та щирість, а також довести, що володіють найкращими рисами чоловічого характеру — мужністю, стійкістю, повагою до жінки.

Лейтмотивом цьогорічного конкурсу було гасло — нас мало, але ми завзяті — адже у конкурсі взяли участь лише четверо учасників. Однак це не завадило їм подарувати глядачам цікаве і веселе шоу, хлопці гідно змагалися і показали свої найкращі якості.  Високоповажне журі на чолі з проректором з виховної роботи Людмилою Біжик прискіпливо оцінювали творчість, неповторність, інтелект, зовнішні дані та костюми всіх учасників.

У першому конкурсі учасники представили кожен свій образ — «Мій ідеал». Так студент Інституту соціальних наук та самоврядування В’ячеслав Романюк розповів про свого кумира — рок-музиканта, підготувавши цікавий фото колаж. Представник Інституту міжнародної економіки, фінансів та інформаційних технологій Руслан Хмуров просто і безхитрісно продемонстрував себе — яскравого, багатогранного, спортивного, винахідливого юнака, який ві­рить у щасливу зустріч з дівчиною своєї мрії. Студент Економіко-правового технікуму при МАУП Ігор Цециніовський постав перед глядачами в образі Остапа Бендера і його звернення до залу прозвучало дуже щиро і переконливо: «Я романтик!». У свою чергу Євген Седельніков з Інституту міжнародних відносин та лінгвістики показав, як би вступав до Академії відомий кіно герой Джек Горобець.

У другому конкурсі — «Цар гори» наші учасники продемонстрували й фізичну силу, адже конкурс був спортивний, а у конкурсі «А вам слабо?» демонстрували інтелект і винахідливість, відповідаючи на складні запитання конферансьє.

Відомо, що справжній лицар повинен не лише любити і поважати Жінку, але й вміти завоювати її. Саме це вміння демонстрували учасники в останньому творчому конкурсі «В полоні муз». В’ячеслав Романюк співав проникливу пісню самотнього юнака, ліричне зізнання у коханні до дівчини підтримали оплесками всі глядачі у залі. Руслан Хмуров також довів, що музика допомагає здобути прихильність дівчини, вправна гра піаніно розтопила серце його обраниці. Ігор Цециніовський постав у ролі переконливого проповідника і знавця життєвих постулатів, цілими театралізованими постановками він довів, що розум — надзвичайно приваблива чоловіча риса. Однак, мабуть, найкращим у полоні муз був Євген Седельніков, їхній чарівний вальс з Катериною Агафоновою став яскравим  романтичним, надзвичайно проникливим епізодом змагання, який всі спостерігали, затамувавши подих.

Тож, оцінюючи хореографічні та вокальні дані, ораторський дар та інтелект високоповажне журі визначило переможців конкурсу:

Звання «Містер елегантність» отримав В’ячеслав Романюк. Титулу «Містер досконалість» був удостоєний Євген Седельніков, який посів третє місце. Титул «Містер артистичність» і друге місце виборов Ігор Цециніовський. А титул «Містер вишуканість», перше місце і звання «Лицар МАУП 2012» здобув Руслан Хмуров.

Вітаємо нового Лицаря МАУП!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com