Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Міжнародна наукова конференція

Днями у Міжрегіональній Академії управління персоналом відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція «Ціннісні пріоритети освіти у ХХІ столітті: європейський вектор розвитку і національний контекст». Конференція проводилася за сприяння Міжнародної Кадрової Академії та Конфедерації недержавних вищих закладів освіти України.

Проблеми освіти для навчального закладу мають визначальне значення, тому науковий проект, пов’язаний з освітою, триває в Академії четвертий рік поспіль. В рамках проекту проводяться науково-практичні конференції, семінари, круглі столи, протягом цього часу видано три збірники наукових статей. Цьогорічна конференція мала на меті визначити, у який спосіб має розвиватися національна освіта, у поєднанні міжнародною освітою, з освітніми технологіями, які розвиваються у світі. Як зазначив проректор з наукової роботи МАУП Микола Головатий, це принципово важливо, оскільки формування майбутнього фахівця має відбуватися перш за все для власного суспільства, тобто національні ознаки освітянської проблематики мають домінуюче значення, з іншого боку, слід інтегруватися в міжнародний освітній світ, а отже і міжнародні технології освіти, і міжнародні науково-освітні процеси мають велике значення для України. У науково-практичній конференції, що пройшла в Академії, взяли участь науковці-освітяни з України та інших країн Європи, магістранти, аспіранти, докторанти Академії.

Традиційно відкрив конференцію проректор з наукової роботи МАУП, доктор політичних наук, професор Микола Головатий.

З вітальним словом до студентів звернувся гість конференції доктор економічних наук, начальник відділу соціогуманітарної, мистецької освіти та освіти з бізнесу і права Інституту технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Юрій Сафонов. Гостя  конференції з Чеської Республіки віце-президент Всесвітньої Унії Культури Оксана Вашова також виступила з вітальним словом і побажала успіху науковому зібранню і молодим науковцям. В ході пленарного засідання прозвучало багато цікавих доповідей.

Організатори та учасники IV Міжнародної науково-практичної конференції „Ціннісні пріоритети освіти у ХХІ столітті європейський вектор розвитку і національний характер” висловили сподівання, що цей науковий захід стане поштовхом для розв’язання освітянських проблем в Україні.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com