Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ДЕЩО КОМПЕНСУЮТЬ

«На погашення заборгованості, яка виникає через різницю в тарифах з державного бюджету для усієї України виділено 4,5 мільярда гривень. Київ отримає більше половини цих коштів. І це для нас велика перемога, адже дозволить зберегти тарифи на існуючому рівні і залишити їх одними з найнижчих в Україні і забезпечити стабільну роботу за поданням комунальних послуг споживачам”, - повідомив заступник глави КМДА Руслан Крамаренко. 

Згідно з постановою Кабміну, Київ в 2012 році отримає з держбюджету субвенцію у розмірі 2 515,4 млн гривень на погашення заборгованості, яка виникає через різницю в тарифах на теплову енергію, послуги централізованого водопостачання і водовідведення. 

За його словами, з цієї суми 2 232,8 млн. грн. будуть перераховані ВАТ “Київенерго”, 63,5 млн. грн. - ЗАТ “Екостандарт” (Дарницька ТЕЦ), 39,6 млн. грн. іншим котельним міста, а 179,5 млн. грн. - ЗАТ “АК” Київводоканал”, повідомляє прес-служба КМДА.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com