Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

РОБОТА БЕЗ НАДРИВУ

Британські експерти дійшли висновку, що приблизно кожна четверта працююча людина сильно ризикує своїм здоров’ям, якщо його трудові будні проходять без перерв. 

Окрім цього, внаслідок завантаженості в робочий час більше тридцяти відсотків опитаних не можуть виділити для себе навіть тридцяти хвилин на обід, не кажучи вже про нетривалий відпочинок. Окрім цього учені з’ясували, що здоров’ю працелюбів можуть зашкодити і такі шкідливі звички, як тривала робота в одному положенні і небажання виходити на лікарняний, якщо вони відчувають нездужання або відчувають стрес. Фахівці попереджають, що результатом усього цього може стати тривалі або такі, що переростають в хронічні болі в ділянці спини, зайва вага, депресія, хвороби серця і навіть інсульт. 

Слід також нагадати про те, що щоденний стрес, який людина випробовує на вулиці, удома або роботі здатний спровокувати розвиток ракових пухлин.

 newsmax.com.ua

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com