Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Куди поїхати взимку на відпочинок?

Взимку Великою популярністю користуються тури в теплі краї, особливо якщо зима видається сираі малосніжна.

На першому місці за популярністю у нас тури в Єгипет. Найулюбленіші курорти туристів - це Шарм ель шейх і Хургада, але в останні роки стали також популярні й інші курорти Єгипту - Макаді бей, Сома бей, Сафага, Нувейба.

Друге місце за популярністю займають ОАЕ (Об'єднані Арабські Емірати) в основному це Дубаї. У Дубаї готелі діляться на два типи - міські та пляжні (Джумейра). Самі бюджетні (недорогі) - це міські готелі Дубаї. В ОАЕ в зимовий час на диво тепло і сонячно, тому, присвятіть свою відпустку пляжному відпочинку на морі або відвідайте безліч екскурсій, на які можна поїхати навіть взимку. Також, в ОАЕ можна відвідати різноманітні, місцеві ринки, де турист може затоварилася екзотичними фруктами і овочами.

Далі за популярністю йдуть тури в Йорданію та Ізраїль. Особливо популярні екскурсійні тури в Ізраїль. І головне в Ізраїль не потрібна віза. Про пляж в Ізраїлі варто сказати, що там є три моря - Червоне (курорт Ейлат), Мертве (солоне) і Середземне, яке взимку холодне, як і в Туреччині.

Більш ексотічнимі будуть тури на індійський курорт ГОА, де в зимовий час дивно спекотна погода, яка сприяє відмінному відпочинку на морі. В середньому, температура повітря на курортах Гоа в листопаді +35 градусів, в грудні температура не опускається нижче 32 градусів, а в січні сонячні курорти Гоа порадують Вас темпіратура повітря в +30 градусів. Курорти Гоа вважаються ще й найкращим місцем для активного відпочинку. Найзнаменитішими курортами Гоа, для зимової відпустки вважаються пляжі курортів Вагатор, Колва або Мобор.

Від континентальної Індії Шрі-Ланку відрізняє природа - дуже буйна і екзотична рослинність. У Шрі-ланці є що подивитися! Тому завжди вибирайте тури в Шрі-Ланку відразу з екскурсіями.

Взимку, на курортах Тайланда казково красиво. Туристи вибірають Таїланд для зимового відпочинку на морі, бо температура повітря на пляжі біля моря становить приблизно +30 градусів, вода ж прогрівається до плюс 25. Популярні місця відпочинку в Таїланді взимку вважається острова Пхукет, Паттайя, Самуї, Ко Чанг і т. д. Погода на Самуї вигідно відрізняється від погоди Таїланду, роблячи відпочинок на Самуї в січні приємним - не так яскраво виражені сезони дощів або спеки. Острів ідеальний для шанувальників дайвінгу та віндсерфінгу. Тут можна пограти в благородний гольф, покататися на слоні, помилуватися красивими кораловими рифами, спустившись на морське дно.

Елітним вважається відпочинок на казкових островах Мальдіви. Зазвичай такий відпочинок вибирають закохані пари або молодята. Хоч тури недешеві, але побувавши один раз на Мальдівах Ви зрозумієте, що таке справжня райська насолода.

Домінікана - відмінний вибір для "недорогої" екзотики. По-перше, в Домінікані найкрасивіші пляжі - білий дрібний пісок. А по-друге, всі готелі Домінікани працюють за системою - все включено, що істотно для бюджету в цій екзотичній країні.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com