Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

КЛІЗМА ДЛЯ КАЦМАНА

Такого «призу» удостоївся сумнозвісний головний редактор видавничого дому «CN-Столичные новости» Володимир Кацман від Партії Любителів Брехні.

Очисна клізма – символ «визнання заслуг» у галузі «очищення суспільства», а також «пустослів’я про свободу слова й демократію» Кацмана.

Діяч, який повсякчас змінював свою позицію відповідно до політичної кон’юнктури, удостоївся клізми біля головного офісу Національної спілки журналістів України тоді, коли мала відбутися прес-конференція за його участі. На ній він вкотре збирався поскаржитися колегам-журналістам про свою «гірку долю». Адже Печерський районний суд Києва змусив відповідати (причому, фінансово) за брехню на адресу опонентів – за наклепи на діяльність Міжрегіональної Академії управління персоналом (МАУП).

Натомість сам Кацман поводиться так, нібито йому винні всі й вся, зокрема, Спілка журналістів України. Володар очисної клізми раніше висловив обурення з приводу того, що «всілякі професійні журналістські спілки та об’єднання жодним словом не відреагували на жорстоке побиття мене бандитами». До речі, про цю внутрішню міжусобицю з мордобоєм у видавничому домі «CN-Столичные новости» широкому загалу стало відомо завдяки журналістам, яких аж ніяк не можна записати до симпатиків Кацмана. Адже спершу факт побиття головного редактора спробували замовчати (про це повідомлялося і в газеті «Персонал плюс» № 15). Коли ж інші журналісти почали перейматися долею Кацмана, то потерпілого подали як «страждальця» за свободу слова.  

Незалежні журналісти зазначають, що сам Кацман жодного разу не підтримав колег, які зазнавали переслідувань. Його видавничий дім не підтримав журналістів під час кучмівського «наїзду» на опозиційну пресу. І нині під відкритим зверненням до Партії регіонів з приводу побиття журналістів СТБ не видно підписів ні Кацмана, ні працівників його видань.

Натомість бруду на адресу опонентів і журналістів структура Кацмана вилила чимало. Варто згадати хоча б інформаційну війну 2001 року проти каналу «1+1», який був необережний висловити критику на адресу власника «CN-Столичные новости» Вадима Рабиновича. Чи почитати постійні наклепи на діяльність МАУП. Врахувавши всі ці «досягнення» Кацмана, журналісти нагородили «лауреата» гідним призом.

Марко ДУКА
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com