Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Кацаву нині ліпше не заздрити»

Російська та іноземна преса коментує недавню зустріч президента Росії Володимира Путіна з прем’єр-міністром Ізраїлю Ехудом Ольмертом.

Як повідомляє NEWSru, зустріч почалася, звісно, не з обговорення іранської ядерної програми або російської зброї в руках «Хізбаллах». Перед початком закритих переговорів Путін запросив Ольмерта передати вітання президенту Ізраїлю Моше Кацаву. Як зазначає The Jerusalem Post, ці слова стали найнесподіванішим моментом зустрічі Путіна з Ольмертом.

«Передайте вітання своєму президенту! Виявилося, дуже потужний чолов’яга! Десять жінок згвалтував! Я ніколи від нього цього не чекав! Він нас усіх здивував! Ми всі йому заздримо!» — заявив Путін зніяковілому Ольмерту, який змушений був відповісти, що «Кацаві зараз ліпше не заздрити».

Саме той випадок, коли не віриш своїм вухам, зазначає «Коммерсант». Путін, зрозуміло, хотів підтримати Ольмерта, який виявився через президента Моше Кацаву у складній ситуації. Понад те, очевидно, Путін хотів би підтримати самого Кацава, але того не було за столом переговорів.

Секретар уряду Ізраель Маймон заявив у четвер вранці в ефірі радіостанції «Коль Ізраель», що президент Путін не надто насмішив членів ізраїльської делегації. «Сподіваюся, всі запам’ятають не цю фразу російського лідера, а інші епізоди цього візиту», — додав він.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com