Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Що наснилося «ректорові»?

Директор так званого Європейського університету фінансів, інформаційних систем, менеджменту та бізнесу Іван Тимошенко, «престижний» офіс якого розміщено у приміщенні колишнього дитячого садочка на проспекті Вернадського у Києві, не втримався і собі долучився до розв’язаного міністром освіти і науки (а точніше псевдонауки) С.Ніколаєнком цькування Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Тимошенко на сторінках «України Молодої» (27 жовтня 2006 р.) поширив цілковиту нісенітницю у вигляді фактичних даних, що стане підставою для серйозного судового позову. Цитуємо І.Тимошенка дослівно: «Ви знаєте, за якою схемою здійснюється навчання у деяких філіях МАУП? Знімають кімнату, в якій сидить одна штатна працівниця. У неї списки тих, хто заплатив за навчання. У цей структурний підрозділ приїжджає «лектор», відмічає, що він начебто прочитав курс лекцій, а потім їде в МАУП отримувати гроші. То що це, якщо не торгівля дипломами?»

Схоже, Тимошенко поплутав власні «офіси» з філіями МАУП. Що ж до МАУП, то її філії діють як відокремлені структурні підрозділи, фінансуються в установленому порядку і «лекторам», як і іншим співробітникам, немає необхідності їздити в Київ за грошима.

Де І.Тимошенко бачив філії МАУП з одним праців­ником і набором тих нісенітниць, про які він намолов три мішки вовни, сподіваємося, невдовзі дізнаємося на засіданні суду, до якого його викличуть як брехуна і наклепника. Академія підготувала позов до Тимошенка про захист ділової репутації і відшкодування моральної шкоди у сумі 5 000 гривень. Як свідчить практика розгляду судових справ за участі МАУП, юристи Академії завжди карають злісних порушників законів України, в чому переконалися, Рабинович, Червоненко, дов Блайх, Зісельс та інші, а невдовзі переконається і Тимошенко.

Департамент правового захисту МАУП

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com