Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

МАУП — БАСТІОН БОРОТЬБИ

Триває боротьба МАУП з чиновниками Міністерства освіти і науки України. На захист Академії встають всі, кому не байдужа її доля.

«Прикриваючись турботою про якість підготовки спеціалістів, МОН України протягом майже двох років здійснює… безпрецедентну акцію за принципом «рубати по живому». Адже навчальний заклад – це справді живий організм, який дуже легко вбити і майже неможливо оживити», - зазначають у своєму зверненні до прем’єр-міністра України представники української юриспруденції.

На чітко сплановану акцію проти МАУП звертають увагу і студенти Академії. Як зазначається в одному зі звернень студентів до Президента України, «останнім часом Міністерство освіти на чолі з міністром освіти Ніколаєнком… веде безпідставну інформаційну війну проти… МАУП».

Думки юристів і студентів знаходять підтвердження у зверненні президії Незалежної профспілки військовослужбовців України.

Ніколаєнко «замість подолання корупції і хабарництва у вищих державних навчальних закладах України, удосконалення всієї системи державної освіти і вирішення конкретних питань працевлаштування випускників цих закладів, зловживаючи своїм високим службовим становищем, став на шлях зведення своїх рахунків з тими політиками і науковцями, які сміливо і чесно критикують його за провал у сфері української національної науки і освіти».

«Саме таким і подібним чином… начебто спільники по боротьбі за солідарність трудівників, селян та інтелігенції, народну справедливість, рівність всіх націй і народів України здійснюють найпідступніший план поступової дискредитації української соціалістичної ідеї всіма можливими методами. Саме ці ніколаєнки та такі, як вони, намагаються зараз у будь-який спосіб розправитися з останнім революційним оплотом в найавторитетніших і найвідоміших вищих навчальних закладах України – МАУП».

«Руками соціаліста Ніколаєнка намагаються розправитися з МАУП ті підступні сили, які ще не так давно намагалися знищити газету «Сільські вісті». Тобто знищити намагалися ту газету, яка була чи не найвпливовішим засобом масової інформації на селі, провідником соціалістичної ідеї. Тому абсолютно не випадково на захист «Сільських вістей» першою виступила Міжрегіональна Академія управління персоналом (МАУП). Хіба не «дивна» й абсолютно непослідовна така зрадницька позиція окремих соціалістів щодо МАУП?»

«Жодна з іноземних держав не скаржилася на якість підготовки їхніх фахівців у МАУП. І навпаки, кількість іноземних студентів постійно зростає. Хіба це не показник у роботі МАУП? То кому вигідно підривати авторитет української вищої освіти у світі загалом і Україні зокрема?»

Вероніка Собко
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com