Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

А тепер — Ольмерт!

Генеральна прокуратура рекомендує терміново розпочати кримінальне переслідування глави уряду Ехуда Ольмерта у справі про продаж контрольного пакета акцій банку «Леумі». Рішення, схоже, буде прийнято в най­ближчі кілька днів, пише 25 жовтня сайт газети «Гаарец».

Міністерство юстиції напередодні підтвердило, що юридичний радник уряду отримав від державного контролера звіт про продаж контрольного пакета акцій банку «Леумі», котрий, як підозрюють, здійснювався з порушеннями.

Є підозри, що глава уряду Ехуд Ольмерт та інші високопосадовці отримали хабарі під час продажу контрольного пакета акцій «Леумі». У зв’язку з цим Менахем Мазуз передав зібрані матеріали до прокуратури, щоб перевірити, чи можна вже зараз розпочати кримінальну справу проти Ехуда Ольмерта.

Інформаційне агентство NFC стверджує, що 2005 року Ехуд Ольмерт, виконувач обов’язків міні­стра фінансів після Беньяміна Нетаньягу, лобіював справу двох бізнесменів, які брали участь у тендері на придбання контроль­ного пакета «Леумі» — Даніеля Абрама та Франка Левеї, єврейського бізнесмена з Австралії.

Також стало відомо, що в розпорядженні слідчих потрапили нові матеріали, які свідчать про безпосередній зв’язок Ехуда Ольмерта з політичними призначенням в міністерстві промисловості, торгівлі і зайнятості.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com