Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Помаранчевий» міністр — прихильник «голубих»?

Міністерство України в справах сім’ї, молоді та спорту на клопотання «добродійних» організації геїв і лесбіянок ініціює внесення змін до чинного законодавства про легалізацію одностатевих шлюбів. На думку одного з чільників міністерства Тетяни Кондратюк, це необхідно для входження України в європейське співтовариство, понад те — є умовою такого входження.

Ось тобі й на. Держустанова, яка апріорі мала б піклуватися створенням умов для зростання народжуваності (країна ж на межі демографічного краху!), перейматися родинами, які почасти не в змозі прогодувати дітей, вирішила невідкладно пролобіювати те, що православні називають содомським гріхом. Можливо, гадають у Держмолодьспорті, так легше буде вирішити й інші «нав’язливі» проблеми. Адже перспективно — нема дітей і нормальних родин (де ж вони в содомітів?!) — нема й проблем. Один спорт залишився. Приміром, олімпіади геїв та лесбіянок.

Іван Доля
вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com