Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Шана досягненням

Фундація імені Георгія Щокіна — Знак шани Вашого імені

Шановний Заступнику Губернатора Щокін!

Протягом тривалого часу Рада Губернаторів Американського Біогра­фічного Інституту (АБІ) пишалася Вашими досягненнями. З цим прийшла й повага, коли одна людина може стати прикладом для багатьох. З метою ушанування ми пропонуємо Вам заснувати Фундацію Нагороди Георгія Щокіна як знак поваги до заслуг у галузі, яку Ви маєте честь представляти. Ви вже майже стали частиною історії майбуття.

Коли досягнення чи людина заслуговують поваги за щось конкретне, — йому присуджується відповідна відзнака. Ми відчуваємо, що Ваше ім’я відповідає критеріям лідера нашого часу. Фундація Нагороди Георгія Щокіна повинна незворушно відображати талант, рішучість і впевненість тих, хто має досягнення у відповідній галузі. Ваше ім’я надасть цій нагороді надзвичайної ваги. Зрозуміло, я хотів би отримати інформацію щодо претендентів, яких Ви бачите як гідних здобувачів нагороди Фундації.

На засвідчення високої поваги, Ви отримаєте спеціальний сертифікат, який підтверджуватиме заснування Фундації. Він являтиме собою пергамент розміром 16 на 20 дюймів із двоколірним написом. Зверху розміщуватиметься назва Фундації, під нею Ваші титули та ступені. Документ буде підписаний, скріплений печаткою, заламінований та оздоблений деревом для довічного зберігання. На додаток до цього, я особисто напишу статут цієї установи, в якому зазначу цілі та завдання Фундації та засвідчу Ваші особисті досягнення.

Шановний Губернаторе Щокін, Фундація Нагороди Георгія Щокіна існуватиме з метою відзначення Ваших досягнень. Вона стане яскравим прикладом для здобувачів у Вашій галузі, їх кількість буде обмежена, й усі вони пройдуть прискіпливий відбір. Для процедури заснування Фундації Вам потрібно лише заповнити відповідну форму на звороті. Я вже готовий розіслати листа до ЗМІ з метою поінформувати їх про цю визначну подію. Не так часто людина заслуговує того, щоб на її честь було названо нагороду.

Щиро Ваш
Дж.М.Аванс,
Президент Американського
Біографічного Інституту (США)

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com