Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Спортсменів МАУП Відзначено нагородами

25 грудня в президії Міжрегіональної Академії управління персоналом відбулося урочисте нагородження спортсменів та педагогів за високі здобутки та вагомий внесок у розвиток вітчизняної освіти та спорту.

З рук Голови наглядової ради Академії Георгія Щокіна за високий професіоналізм, плідну педагогічну діяльність, патріотичне виховання молоді та вагомий особистий внесок у розвиток школи бойових мистецтв Орденом за розвиток науки та освіти був нагороджений Олександр Гартвич, а також за високий професіоналізм, плідну організаційну та педагогічну діяльність, патріотичне виховання молоді та зміцнення міжнародного співробітництва золоту медаль «За заслуги в освіті» отримав директор навчального центру особистої безпеки людини та національних одноборств Ігор Шаров. Посвідчення майстрів спорту України міжнародного класу з рукопашного бою отримали студенти Академії Артем Мельников та Олексій Задніпряний.

Високі досягнення співробітників та педагогів, особисті здобутки студентів Академії є результатом плідної праці та всебічного розвитку МАУП як найбільшого, серед недержавних, навчального закладу України.  

Сергій Герук

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com