Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

«Єврейське гестапо» лютує

Як і очікувалося, єв­рей­сько-расистські організації, які вже давно окупували США, не могли вкотре стриматися, аби не вилаятися на адресу слов’янських християнських країн. Якийсь Абрам Фоксман, який нині очолює у США «Антидифамаційну лігу», розлютився на поважного польського діяча, лідера партії «Самооборона», віце-прем’єра Республіки Польща Анджея Леппера за те, що він відвідав Міжрегіональну Академію управління персоналом (МАУП) і отримав звання «Почесного професора» від Міжрегіональної Кадрової Академії (МКА) — інтернаціональної організації в галузі культури, освіти та науки, яка об’єднує представників понад 50 країн світу, без огляду на колір їхньої шкіри чи довжину носа. Фоксман, на відміну від польського лідера А. Леппера, не може навіть відрізнити вищий навчальний заклад МАУП від міжнародної громадської організації МКА.

Це й не дивно, оскільки, судячи з оприлюдненої заяви Фоксмана, він спе­ціалізується переважно на образах, бездоказових звинуваченнях та брехні, що якраз і характерно для всіх єврейсько-расистських організацій, які звикли звинувачувати інших в «антисемітизмі», «ксенофобії» та «расизмі». Хоча саме єврейські расисти є відомими в світі антисемітами, ксенофобами та людиноненависниками. Це стосується передусім і очолюваної Фоксманом «Антидифамаційної ліги», яку навіть американські євреї називають «єврейським гестапо» та найбільшою неурядовою системою шпи­гунства (див., напр., праці А. Ліленталя, видані у Нью-Йорку)

Це «єврейське гестапо» створено ще 1913 року єврейською масонською організацією «Бнай-Бріт», започаткованою 1843 ро­ку у США кількома єврей­ськими емігрантами, нині вона перетворилася на своєрідне «надмасонство», що розкидало своєї таємні резидентури по всьому світу, включаючи незалежну Україну (див., напр., праці російського дослідника О. Платонова). Це «єврейське гестапо» створено саме 1913 року, і ось чому. Приблизно в той самий час, коли в Києві відбувався суд над Менахамом Менделем Бейлісом у справі ритуального вбивства православного хлопчика Андрійка Ющин­ського, інший єврей Лео Франк — голова філії жидівського масонства «Бнай-Бріт» в Атланті — був засуджений за звіряче згвалтування та вбивство 12-річної християнської дівчинки Мері Фейган. Саме для захисту цього єврейського садиста й було створено так звану «Антидифамаційну лігу», яку нині очолює Абрам Фоксман і який навішує свої недолугі та всім набридлі ярлики про вигаданий його співплемінниками «антисемітизм». Особливо не подобається Фоксману і його поплічникам їхній співгромадянин Девід Дюк, який написав фундаментальну викривальну працю про єврей­ський расизм під назвою «Єврейське питання очими американця», яку перекладено вже десятками мов та видано багатотисячними накладами.

Але чільникам «Антидифамаційної ліги» варто завжди пам’ятати про те, чим закінчив Лео Франк — єврейський масон і садист, через якого, власне, і було організовано АДЛ, названу сьогодні «єврейським гестапо». Його витягли з в’язниці і прилюдно повісили вільні громадяни США, яких тоді ще не було поневолено зловісним сіонізмом.

Згідно з повідомленнями ЗМІ

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com