Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Депутат БЮТівець ПОБИВ інспектора ДАІ?

Народний депутат Павло Костенко (БЮТ) вдарив працівника ДАІ, який зупинив його за перевищення швидкості. Про це повідомив начальник відділення ДАІ УМВС України у Черкаській області підполковник Володимир Корєшков. Зокрема, він повідомив, що в понеділок о 10.50 на 98-му км траси Київ — Запоріжжя інспектори ДАІ Черкаської області спробували зупинити автомобіль «БМВ Х5», який рухався населеним пунктом зі швидкістю 147 км/год., але водій проігнорував відповідну вимогу.

За його словами, цю інформацію передали іншим працівникам ДАІ, і на 117-му км цієї траси було здійснено другу спробу зупинити цей автомобіль, яку також проігнорували.

Перед в`їздом у Черкаси на мосту через Дніпро працівники міліції заблокували частину дороги і змусили автомобіль зупинитися. За словами начальника відділення ДАІ УМВС України у Черкаській області підполковника Володимира Корєшкова, після зупинки інспектор підійшов до водія, відрекомендувався і попросив посвідчення водія та реєстраційні документи на автомобіль, але у відповідь почув брутальну лайку, його відкинули дверцями машини на зустрічну смугу. Корєшков наголосив, що керував автомобілем депутат Костенко.

За його словами, депутат вийшов з автомо­біля і намагався вдарити працівника ДАІ. Інший працівник міліції спробував погасити конфлікт. З автомобіля вийшли охоронці депутата, які отримали команду і вдарили інспектора кулаком в обличчя. Після цього депутат сів у автомобіль і продовжив рух у напрямку Черкас.

Своєю чергою, начальник прес-служби МВС Костянтин Стогній повідомив, що матеріали вже у прокуратурі і розглядається питання про порушення кримінальної справи. Якщо прокуратура підтвердить неправомірність дій народного депутата, МВС вживе усіх заходів для покарання цієї особи, включаючи звернення до Верховної Ради з проханням позбавити депутатської недоторканності й притягти Костенка до відповідальності.

Костенко вважається депутатом, близьким до Богдана Губського.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com