Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Мер — брехун, вбивця, погромник, расист та антисеміт

Факти, як відомо, річ уперта і їхній неупереджений аналіз свідчить про те, що нині на посаді київського мера вельми неприглядна особа на прізвище Черновецький.

По-перше, згідно з оприлюдненим судовим рішенням, Черновецький був звинувачений у свідомій брехні стосовно свого попередника Омельченка. До того ж Черновецький у публічних виступах називав себе «росіянином», потім «українцем», а згодом зізнався, що він єврей. Він видає себе за християнина, а насправді ходить до синагоги (в Одкровенні Івана Богослова ці установи названо «синагогами сатани»). Тобто Чорновецький — багато разів викритий БРЕХУН.

По-друге, як неодноразово повідомляли ЗМІ, Черновецький на своєму автомобілі збив на смерть молодого хлопця, за що й досі не покараний у судовому порядку. І хоча він поки що уникає юридичної відповідальності за скоєне — чи то через слабкість правоохоронних органів, чи то через силу власних грошей, — у громадській свідомості він є фактичним ВБИВЦЕЮ, що врешті-решт буде доведено. По-третє, за наказом Черновецького протизаконно знесено книжковий кіоск МАУП, де продавалася навчальна та публіцистична українська література, зокрема твори Т.Шевченка, І. Франка, П.Орлика, М.Костомарова, О.Пчілки та багатьох інших великих українців. Зокрема, є й книжки про расистську та юдо-нацистську сутність сіонізму, що є сьогодні державною ідеологією Ізраїлю. Расизм та нацизм — обов’язкові складники сумнозвісного фашизму, який завжди починає свою діяльність зі знищення книг. Так було у гітлерівський Німеччині, так нині в Ізраїлі (дивися, наприклад, праці ізраїльтян І.Шаміра, І.Шахака та ін.). Отже, Черновецький — захисник і прихильник ЄВРЕЙСЬКОГО ФАШИЗМУ. Крім того, мер є класичним ПОГРОМНИКОМ, що вкотре доводить версію про головну роль єврейських провокаторів у всіх відомих погромах, в яких, в кінцевому підсумку, страждали і їхні співплемінники (дивися, наприклад, «Двести лет вместе» О. Солженіцина).

По-четверте, оскільки ймовірною натхненницею Черновецького у влаштуванні погромів проти МАУП є посол Ізраїлю (навіть оприлюднено погрози Черновецького на адресу МАУП на одному ізраїльському прийомі), а Ізраїль є носієм ідеології сіонізму, що його офіційно визнано як форму єврейського расизму, то Черновецький, виходить, є расистом. До того ж суто ЄВРЕЙСЬКИМ, оскільки всі його заступники (Довгий, Басс, Голубченко, Кільчицька та ін.) лише єврейського походження. Це є грубим порушенням Декларації прав людини ООН та Конституції України, якими заборонено надавати пільги або дискредитувати за расово-етнічними ознаками. Тому призначення на посади заступників лише представників однієї нацменшини є з боку мера Черновецького, якого утримують за свої статки кияни, НАЦИЗМОМ, РАСИЗМОМ та ФАШИЗМОМ.

Нарешті, по-п’яте. Оскільки єврейські дослідники (дивися, наприклад, праці Нестлера, Лілієнталя, Полак та ін.) заперечують семітське походження сучасних євреїв, а ізраїльтяни ведуть перманентні війни проти семітів — арабів, то Ізраїль і Черновецький, який його підтримує, є справжніми злісними АНТИСЕМІТАМИ, що не сумісно ані з державницькою, ані з мерською діяльністю. Тому ООН, Рада Європи, Європарламент постійно засуджують Ізраїль, а населення країн Євросоюзу визнало цю сіоністську державу найбільшою загрозою сучасній цивілізації. Те ж саме неодмінно відбудеться з Черновецьким та всіма іншими послідовниками єврейського расизму, нацизму та фашизму, з якими боряться всі чесні люди й організації, зокрема й МАУП.

Черновецького вже визнано в Україні ВОРОГОМ ПРЕСИ, оскільки переслідування свободи слова, думки, переконань завжди притаманні фашизму та всім іншим тоталітарним ідеологіям на кшталт сіонізму. Тому Черновецький — ТОТАЛІТАРИСТ, тобто продовжує справу своїх єврейсько-більшовицьких попередників, одним з пер­ших законів яких був «декрет про антисемітизм». Використовуючи цей зловісний декрет, єврейські расисти знищували всіх, хто боровся з юдо-нацистським засиллям. Схоже, посол Ізраїлю та Черновецький хочуть повернути ті прокляті людством часи. Отже, виходячи з усіх викладених фактів, Черновецький виглядає як БРЕХУН, ВБИВЦЯ, ФАШИСТ, ПОГРОМНИК, РАСИСТ, АНТИСЕМІТ та ЄВРЕЙСЬКИЙ ТОТАЛІТАРИСТ, що відповідає загалом характеристикам «ДІТЕЙ ДИЯВОЛА». Але Україна є Православною країною і таких «діточок», як показують дії Святослава Хороброго, Богдана Хмельницького, Гонти та Залізняка, не люблять. Тому Черновецькому треба бути готовим до того, що не книжкові кіоски МАУП, а філії його Правекс-банку буде демонтовано по всій Україні.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com