Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Ні безчинствам черновецького!

Прем’єр-міністрові України
В.Януковичу

Вимушені звернутися до Вас з проханням припинити будь-яке державне фінансування Київської міської державної адміністрації на чолі з одіозним Л.Черновецьким, оскільки грошова підтримка встановленого ним режиму призводить до ще більших зловживань. Зокрема, небаченими темпами зростає в столиці корупція та хабарництво, в кадровій політиці використовуються засуджені людством та Конституцією України расистські методи, постійно провокується міжнаціональна та міжрелігійна ворожнеча. Наприклад, зусиллями адміністрації Черновецького на Різдвяну ялинку 2007 року, що була розташована на головній площі столиці Православної України, було підступно почеплено юдейську «зірку Давида», яка є символом єврейського расизму (тобто сіонізму). Крім того, Черновецький зловживає своїм службовим становищем і останнім часом вдавався до відверто бандитських, розбійницьких дій, зокрема до знесення книжкових кіосків, в яких продається українська література, що містить, зокрема, історичну правду про злочини представників юдаїзму та сіонізму, до яких належить і Черновецький.

Ми свідомо не звертаємося з цим проханням до Президента В.Ющенка, оскільки громадськості України достеменно відомо, що Черновецький разом з Ющенком постійно відвідують синагогу Рабиновича — скандально відомого юдо-хабадського діяча кримінально-шизофренічного походження. Цілком ймовірно, що вони належать до однієї юдейської віри та однієї сіоністської ідеології, яку Генасамблея ООН визнала формою расизму. Знаючи Вас як людину, що позиціонує себе з Православ’ям та слов’янством, просимо припинити будь-яку підтримку Л.Черновецького на посаді київського міського голови та вжити відповідні заходи з притягнення його до відповідальності за розпалювання в Києві міжнаціональної та міжрелігійної ворожнечі.

З повагою,
голова Української Консервативної партії
М.Сенченко

Голова Всеукраїнського громадсько-патріотичного
об’єднання «Український вибір»
Г.Щокін

 Голова Федерації патріотичних видань України
В.Яременко

 

Міністрові охорони здоров’я України
Ю.Гайдаєву

Вимушені звернутися до Вас з проханням провести необхідну експертизу психічного стану київського мера Л.Черно-вецького, поведінка якого вражає своєю неадекватністю. Для цього, на наш погляд, не обов’язково доставляти його примусово в психіатричний лікувальний заклад, а достатньо уважно переглянути по телебаченню його численні інтерв’ю та інші виступи. З огляду на все, може виявитися, що столицею України тривалий час керує психічно неповноцінна людина, яка має патологічний вплив на її населення через засоби масової інформації. Відомі, як Ви знаєте, випадки масового психічного зараження, що в умовах багатомільйонного міста можуть мати непередбачувані наслідки.

Неадекватність психічного стану, який Черновецький майже щодня демонструє по телебаченню, відбивається на прийнятті ним рішень, що мають ознаки злочину. Наприклад, його патологічне прагнення до кількаразового збільшення комунальних платежів, що не мало під собою, як з’ясувалося, підстав. Або вбивство ним під час керування власним авто молодої людини і демонстрована Черновецьким неадекватність реакції на це під час його телевиступу. Або патологічна ненависть до традиційної віри місцевого населення, що виявилося у спорудженні юдейської зірки на Різдвяній ялинці в столиці України, де вже більше тисячі років панує Православ’я. Або самодурне знесення книжкових кіосків з творами класиків української літератури. Таких прикладів безліч, і всі вони викликають велике занепокоєння психічним здоров’ям людини, що якимось чином опинилася в кріслі міського голови.

Враховуючи велику небезпеку непередбачуваних та відверто патологічних дій Черновецького, просимо терміново здійснити відповідну психіатричну експертизу та вжити запобіжних заходів.

З повагою,
Антинаклепницька ліга України
ВГПО «Український вибір» 

ЗАЯВА ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ГРОМАДСЬКО-ПОЛІТИЧНОГО ОБ’ЄДНАННЯ «УКРАЇНСЬКИЙ ВИБІР»

Нещодавно в інтерв’ю газеті «Хрещатик» Леонід Черновецький заявив, що зробив усе можливе, аби стати хорошим господарником, бо, мовляв, 99% його часу забирає господарчо-адміністративна діяльність.

Щедрість київського мера, воістину, безмежна, інакше чим пояснити, що той один процент, ті кілька вільних від «хазяйнування» хвилин міський голова вирішив присвятити проблемі державного фінансування вищих закладів освіти з недержавною формою власності, зокрема Міжрегіональної Академії управління персоналом?

Але нагадаємо шановному мерові, що тим і відрізняється недержавна форма власності від державної, що ніякого фінансування з міського бюджету в цьому разі не існує, водночас такий заклад наповнює бюджет міста грошовими сумами у вигляді податків, комунальних платежів тощо. Хіба фах юриста, що його колись опанував мер, не передбачає знання таких речей?

Проте і юристу, і банкіру завжди зрозуміло, як поводитися з грішми. Хоч кияни впевнені: «олімпійський» стрибок минулорічних тарифів, роздача земельних ділянок, зв’язок «Правекс-банку» з «Елітою-Центром» — не випадковість, а чиїсь «фінансові проекти», Л. Черновецький не втрачає оптимізму і навіть погоджується з можливістю проведення референдуму щодо правомірності свого перебування на посаді мера.

Цікаво, що нинішній міський голова називає корупцію в усіх гілках влади, зокрема в Київській міськраді, питанням, яке неможливо вирішити. Чому ж протягом тривалого періоду з його боку не було жодних пропозицій з врегулювання цієї ситуації? Можливо, у пана Черновецького є особистий інтерес, щоб усе залишалося, як є, чи може, забракло досвіду, аби виправити недоліки в роботі підконтрольного йому відомства? Проте, кажуть у народі, не все так запущено. Взяти б хоча виграні колишнім міським «керманичем» Олександром Омельченком судові справи проти звинуваченої в неправомірних діях команди Леоніда Черновецького. Й надалі турбує екс-мера доля столиці!

Не меншу стурбованість неналежною діяльністю міської влади висловлює й начальник столичного управління культури С.Зоріна. Тема розподілу бюджетних коштів виникла після не профінансованого театрального конкурсу «Київська пектораль». Потім було частково профінансовано конкурс юних піаністів ім. Горовіца, фактично зірвано Міжнародний театральний фестиваль міст-побратимів «Київ травневий», свято День Європи, День Києва. До того ж Центром тендерних процедур, Антимонопольним комітетом і Генеральною прокуратурою України на всіх етапах фінансування зафіксовано грубі порушення. Цинічним фіналом цього бедламу став салют на День Києва, вартістю в 1 мільйон гривень, тоді як, за попередніми підрахунками, Головне управління культури незаконно виділило й перерозподілило близько 5 млн бюджетних гривень. Закономірно, що начальник столичного управління культури ставить під сумнів перебування команди Черновецького в міській владі на повний термін.

Отже, культуру мер Києва «опанував». На черзі наука й освіта? Тому не дивно, що МАУП, яку сам же Леонід Черновецький 20 квітня цього року назвав найбільшим столичним платником податків у системі недержавної вищої освіти та нагородив грамотою, висловлює протест проти спроб дискредитації і приєднується до 85,9% респондентів, які ще торік, згідно з опитуванням громадського об’єднання «Київська Русь», висловили недовіру Леоніду Черновецькому і вимагають його відставки з посади мера столиці.

ВГПО «Український вибір»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com