Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

На шляху до здобуття якісної освіти

Традиційно на початку липня Міжрегіональна Академія управління персоналом проводить щорічний набір студентів в інститути та відокремлені регіональні підрозділи по всій Україні. Нині навчання в лавах Президентського університету МАУП розпочали понад 600 студентів.

Цього року найпопулярнішими спеціальностями серед студентів є економіка та управління персоналом, маркетинг, менеджмент, правознавство, фінанси, психологія, філологія та політологія. В Академії всі студенти зможуть засвоїти фундаментальний цикл гуманітарних і соціально-економічних дисциплін, отримати сучасні європейського рівня знання з цілої низки практично-орієнтованих предметів, зокрема з фінансового менеджменту, міжнародних валютно-кредитних і фінансових відносин і банківського менеджменту. Важливо і те, що в Академії студенти навчаться застосовувати набуті знання для досягнення власного та суспільного добробуту.

Успіхів вам на шляху до знань!

Наступний набір студентів на навчання до інститутів МАУП відбудеться у жовтні цього року.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com