Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Церква вшанувала педагогів

До Всесвітнього дня Учителя (5 жовтня), присвяченого професійному святу — Дню працівників освіти, Святіший Патріарх Всієї Русі — України, Української Православної Церкви Київського Патріархату Філарет, 3 жовтня в Резиденції (вул. Пушкінська, 36) провів урочисту церемонію нагородження орденом святих рівноапостольних Кирила і Мефодія, покровителей освітян на науковців.

Серед нагороджених за сумлінну працю, особистий внесок у розвиток освіти та науки України, зміцнення авторитету на державному і міжнародному рівнях та значний внесок в розвиток духовності була Виконавчий директор Конфедерації недержавних вищих закладів освіти України, кандидат політичних наук, доцент кафедри політології МАУП, професор Міжнародної Кадрової Академії Рублюк Оксана Василівна. Вона, зі словами подяки, зазначила, що професія освітянина — це невпинна копітка праця розуму й серця, спрямована на формування прийдешніх поколінь нашого народу, на створення надійної та інтелектуальної основи для розвитку суспільства та особистості майбутньої України.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com