Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Менеджмент для викладачів

Нещодавно, в Міжрегіональній Академії управління персоналом завершилися курси підвищення кваліфікації професорсько-викладацького складу регіональних підрозділів Академії з напряму «менеджмент», організовані Вищою школою управління на базі Українсько-Російського інституту менеджменту та бізнесу імені Б.Хмельницького.

Основна мета проведення курсів — отримання базових знань з впровадження державних стандартів менеджменту, ознайомлення з новими програмами та державними вимогами до дипломних робіт. Особливу увагу приділили питанням організації і проведення практичної підготовки студентів та впровадженню інтерактивних методів навчання як основної роботи з підготовки висококваліфікованих фахівців європейського рівня. 

Серед слухачів підготовчих курсів, що їх традиційно проводить Академія, були викладачі інститутів МАУП з Кіровограда, Бердичева, Дніпропетровська, Полтави, Рівного, Яготина, Маріуполя, Луганська, Львова та Одеси.

Керівники курсів, професор, доктор політичних наук, проректор з науково-дослідної роботи МАУП, генеральний директор НМІМО ПУ Олександр Антонюк, професор, доктор біологічних наук, директор Українсько-Російського інституту менеджменту та бізнесу імені Б. Хмельницького Олена Баєва та координатори, директор Вищої школи управління НМІМО ПУ Олена Бєлофастова і головний фахівець ВШУ НМІМО ПУ Наталя Муравйова провели для слухачів низку цікавих, пізнавальних наукових семінарів з основ менеджменту та практичної підготовки менеджерів, жваво обмінюючись думками, враженнями та досвідом новаторських методів викладання та практичної діяльності.

По завершенні курсів усіх слухачів привітала від імені президії Академії проректор з регіональної роботи МАУП, генеральний директор Всеукраїнського університету Людмила Гурч та урочисто вручила свідоцтва підвищення кваліфікації державного зразка: Інні Скалозуб, Тамарі Семенюк, Марині Антоненко, Миколі Білокуру,Олені Воєводзинській, Руслану Кулику, Анатолію Куковському, Тетяні Матушенко, Олексію Міскі-Оглу, Віктору Гулько, Зоряні Касіян та Людмилі Кузьміній.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com