Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Вшанували пам’ять великих білорусів

У Рівному проведено Міжнародну конференцію «Спадщина», присвячену 125-й річниці від дня народження видатних білоруських письменників Янка Купали та Якуба Коласа. Цей захід організувало Рівненське обласне відділення Всеукраїнського об’єднання «Білорусь», повідомляє УНІАН.

На конференції, зокрема, йшлося про важливе значення науково-просвітницької та громадсько-культурної діяльності Янки Купали та Якуба Коласа для становлення національної свідомості та піднесення культури білоруської нації, для культурного взаємозбагачення білоруського та українського народів. Було також зачитано вітальну телеграму учасникам конференції від Державного комітету України у справах національностей та релігій. Активних членів облвідділення ВО «Білорусь» нагороджено Почесними грамотами Рівненської облдержадміністрації.

У заході взяли участь представники Посольства Республіки Білорусь в Україні, обласних органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, науковці, письменники.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com