Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Найкращою українською групою стала АтмАсфера

4 листопада в київському клубі «Бінго» відбувся фінал національного конкурсу The Global Battle Of the Bands 2007. У фіналі конкурсу визначилася найкраща молода група України, яка поїде до Лондона на Світовий фінал конкурсу. Цією групою стала команда АтмАсфера. Відбіркові концерти відбулися в Києві, Одесі та Ужгороді. 62 групи з 20 міст України боролися за путівки в Національний фінал.

4 - 6 грудня 38 національних переможців візьмуть участь у світовому фіналі, який відбудеться в найкращих клубах Лондона. Перші два дні в клубі Underworld визначать по шестеро учасників. На концертному майданчику Electricballroom буде обрано Найкращу нову групу світу, котра отримає грошову винагороду 100 000 доларів і право на концертний тур у країнах-учасницях цього проекту.

АтмАсфера брала участь і в торішньому фестивалі The Global Battle of the Band у жовтні 2006 року. Тоді група на Київському відбірковому турі зайняла перше місце, а на ІІ Всеукраїнському відбірковому турі – четверте.

Першим серйозним виступом АтмАсфери стала її презентація на фестивалі «Червона Рута - 2005». Тоді група стала лауреатом. Навесні 2006 року вона стала фіналістом фестивалю «Музичний Острів-2006». Основною подією року для себе, до перемоги в конкурсі The Global Battle Of the Bands 2007, АтмАсфера вважає виступ з етно-програмою на Міжнародному фестивалі Woodstock (Польща) у липні 2006 року.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com