Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Чи є у нас народна влада?

Звернення

трудового і студентського колективів Міжрегіональної Академії управління персоналом до Президента України В.Ющенка, Прем’єр-міністра В.Януковича і голови РНБО І. Плюща.

Шановні Вікторе Андрійовичу, Вікторе Федоровичу, Іване Степановичу!

Звертаємося до вас як до найвищих керівників держави з настійливою вимогою захистити права випускників Академії, які грубо порушує міністр освіти і науки України С.Ніколаєнко.

Починаючи з березня 2006 року, Міністерство освіти і науки України та державне підприємство «Державний центр інформаційних прикладних технологій» безпідставно відмовляють у видачі випускникам Академії дипломів державного зразка.

Міністр освіти і науки С.Ніколаєнко вперто ігнорує постанову Господарського суду Києва від 8 червня 2007 року, якою зобов’язано МОН видати випускникам МАУП дипломи, й ухвалу київського Апеляційного адміністративного суду від 5 листопада 2007 року, якою постанова Господарського суду набула чинності.

С.Ніколаєнко не просто нехтує законом і правами тисяч випускників, яких чекає народне господарство України, — він зневажає саме поняття прав людини, закріплених міжнародним і вітчизняним законодавством, які в усьому світі забезпечують і надійно охороняють ці права.

Не зумівши реалізувати свій зловісний соціалістичний задум зі знищення недержавної системи освіти, він наприкінці свого безславного «панування» на посаді освітянського і наукового(!) міністра намагається завдати випускникам Академії і самій Академії, які були завжди правдиві, об’єктивні й щирі в оцінці цього найневдалішого за всі роки незалежності України міністра освіти, підступного удару, помстившись за особисті й партійні негаразди.

До вас неодноразово зверталися десятки різних організацій і сотні випускників з об’єктивними скаргами на С.Ніколаєнка та його незаконні дії, але всі листи і звернення потрапили до МОН, чиновники якого за вказівками міністра робили формальні відписки. Таким чином, до цього часу від вас не було почуто жодного співчуття до тисяч людей, права яких незаконно порушено, як і не застосовано до явного правопорушника жодних заходів.

Враховуючи викладене, просимо і вимагаємо від вас вжити дієві заходи для припинення правопорушень і порушень прав людини С.Ніколаєнком, дати доручення Генеральній прокуратурі України притягти цю особу до встановленої законом відповідальності, до кримінальної включно, оскільки він відверто і зловмисно нехтує Законом України.

Рада трудового колективу
Студентська Рада
Міжрегіональної Академії управління персоналом

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com