Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

В Індонезії спецназ розігнав студентську демонстрацію

Влада спрямувала поліцейський спецназ на розгін демонстрації молоді, яка відбулася в суботу в індонезійській столиці Джакарті. Одного з її учасників заарештовано, потерпілих немає.

Близько 100 студентів зібралися біля воріт джакартського госпіталю «Пертаміна», щоб вимагати суду над 86-річним генералом Мухаммедом Сухарто. На думку численних критиків режиму М.Сухарто, той вже протягом 10 років після вимушеної відставки в 1998 році успішно прикривається важкою хворобою, щоб уникнути кримінальної відповідальності за корупцію, масові порушення прав людини й репресії проти політичних супротивників.

Як заявили в суботу лікарі, на той день у стані здоров’я М.Сухарто з’явилася «позитивна динаміка». «Якщо так справа піде й надалі, то як тільки пацієнт зможе самостійно дихати й обходитися без апарату штучної нирки, то незабаром буде виписаний додому», — пообіцяв керівник лікарської бригади Марджо Соєбандіоно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишній диктатор Індонезії 86-річний М.Сухарто перебуває в критичному стані. 4 січня він був госпіталізований у зв’язку з гострою серцевою недостатністю, у нього відмовляють функції нирок та легенів.

М.Сухарто стояв на чолі військової диктатури в Індонезії протягом 32 років. В останні роки його слабке здоров’я стало основою для звільнення колишнього диктатора від судового переслідування.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com