Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Тимошенко утримують родичі

Це випливає з декларації про доходи прем’єр-міністра.

Юлія Тимошенко й надалі перебуває на утриманні своїх родичів. Це випливає з декларації про доходи Прем’єр-міністра, яку отримала «Українська правда». З іншого боку, вперше за дванадцять років політичної кар’єри в її фінансовому звіті з’явилися семизначні цифри. Щоправда, Тимошенко повинна дякувати за це своєму чоловікові, зазначає видання. Сама Прем’єр-міністр торік заробила 81 тисячу 681 гривню зарплати — й ані копійки активів. Квартира, будинок, земля, машина — скрізь прочерки в декларації.

Також у 2007 році Тимошенко нічого не платила за договорами найму, хоча раніше лідер БЮТ особисто заявляла на брифінгу, що орендує будинок, у якому мешкає. Пізніше тітка Тимошенко Антоніна Ульяхіна розкрила секрет цієї «оренди» — будинок оформлений на родичів Тимошенко. Чоловік Юлії Тимошенко торік заробив 3 мільйони 503 тисячі 133 гривні. Основну частину цих грошей становив «прибуток від відчуження цінних паперів та корпоративних прав» — 2 мільйони 963 тисячі 524 гривні. Олександрові Тимошенко також видали 6 тисяч 900 гривень дивідендів та 77 тисяч 712 гривень зарплати. Однак якщо підсумувати три останні цифри, то не виходить 3,5 мільйони. Тобто чоловік Тимошенко отримав 454 тисячі гривень з джерел, які не підпадають під назви розділів, зазначених у декларації, зазначає видання.

Олександр Тимошенко є власником квартири, площею 52,1 кв. м і позашляховика Toyota Prado. На рахунку в банку у нього торік було 230 тисяч гривень.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com