Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

6-й флот США уже в Чорному морі

У Чорному морі відбувається нарощування угруповання кораблів військово-морських сил НАТО, що веде до подальшого загострення ситуації.

Як повідомляє РІА Новини, про це заявив замначальника Генштабу РФ Анатолій Ноговіцин. За його словами, у Чорному морі вже перебувають кораблі ВМС Іспанії і Німеччини, а тепер до них приєдналися поль­ський фрегат і американський есмінець.

Напередодні стало відомо, що через протоку Босфор пройшов есмінець ВМС США «Макфол» (McFaul). На його борту, по офіційним даним, знаходиться гуманітарна допомога Грузії. У найближчі дні, як очікується, до есмінця приєднаються сторожовий катер «Даллас» і командний корабель 6-го флоту США «Маунт Уитни» також з вантажем гуманітарної допомоги.

Тим часом Ноговіцин міркує, що прохання Тбілісі про допомогу у відновленні грузинських збройних сил свідчить про підготовку повторної агресії у відношенні невизнаних республік Південної Осетії й Абхазії.

«Багнет»

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com