Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

ЯК МИ ГОВОРИМО ТА ПИШЕМО

У третьому, доповненому виданні довідника з українського слововживання „Неправильно — правильно” (224 стор.), підготовленого Марією Волощак, матеріал розміщено за алфавітом за частиномовною належністю ключових слів у словосполученнях. Ключові слова — це ті слова, вживання яких є помилковим. Це ті слова, які треба виправити — найуживаніші русизми, неправильно вжиті пароніми, слова-паразити, покручі, звичайні граматичні огріхи. Отож у розділах у лівій колонці подано неправильне вживання, праворуч — правильне.

Практичний посібник, рекомендований Міністерством освіти і науки України, знадобиться студентам, учителям, державним службовцям, політологам, працівникам культури, духовної сфери, рекламодавцям, теоретикам і практикам журналістики. Книжка добре прислужиться всім, хто хоче вдосконалювати своє мовлення, позбуватися помилок у ньому. Довідник з українського слововживання „Неправильно — правильно” можна замовити в Києві телефоном за номером 278 18 99.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com