Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Рольставні - сучасний елемент забезпечення безпеки приміщення

Захист приміщення від сонця, шуму, пилу стає пріоритетним завданням для мешканців будинку. Крім міцних дверей і замків, в будь-якому типі будівель є також вікна, які відрізняються своєю вразливістю.

Навіть міцні і якісні склопакети сьогодні не в змозі встояти проти навали грабіжників, вандалів чи хуліганів. Для банків, ювелірних магазинів, галерей і музеїв забезпечення безпеки є вищим вимогою. Власники магазинів змушені піклуватися про збереження товарів, що виставляються у вітринах.

Все частіше при захисті різних об'єктів віддають перевагу жалюзям які згортаються (рольставні) і ґратам.

Рольставні покликані допомогти захистити приміщення від природних впливів (сонця, пилу), від механічних пошкоджень ззовні, від шуму міських вулиць.

Залежно від того завдання, яке ви ставите перед рольставнямі: захист від механічних впливів вандалів або від природних впливів, виробники пропонують сантехнічні рольставні, які є різновидом класичних моделей з пенозаполненнимі профілями. Такі рольставні підійдуть для захисту від вітру, граду, шуму, пилу. Антивандальні рольставні зможуть захистити вас від актів хуліганства, вандалізму, вбережуть ваш будинок від злому і проникнення грабіжників. Крім перерахованих варіантів можна придбати рольставні-жалюзі, а також рулонні решітки, ворота.

Для того щоб забезпечити повноцінний захист вітрин бутіків, магазинів і торгових комплексів, стальные рольставни, давно стали популярним рішенням в даній ситуації.

Естетична сторона оформлення будівлі за допомогою рольставней заслуговує особливої уваги. Адже відмовившись від звичайних грат на вікнах будинків і будівель, ви купуєте стильне і сучасне захисний засіб. Сьогодні можна підібрати ролетні системи різних кольорів, ролокасети можуть бути перфоровані, що збільшує їх естетичну цінність.

Різні типи профілів задовольняють будь-які побажання замовника. Крім того, існує широкий вибір додаткових захисних приладдь.

Основним недоліком захисних рольставней зі сталі є їх вага, що створює додаткове навантаження на механізм регулювання, а також на всю систему управління. При правильному монтажі можна частково розвантажити систему за рахунок роликового механізму центрального осьового валу. Так само при використанні автоматики найякісніших виробників, додаткових незручностей при експлуатації не повинно виникати.

З переваг слід зазначити, що кожен елемент такої конструкції має особливу міцність і розрахований на тривалий термін експлуатації. За рахунок наявності спеціальних замикаючих елементів конструкція сталевих рольставен буде надійним захистом дверних, гаражних і віконних вітрин і прорізів.

Сталеві рольставні довго зберігають свій первинний зовнішній вигляд і абсолютно безпечні у використанні. Вони здатні забезпечити підвищену безпеку на будь-якому з необхідних об'єктів.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com