Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Урочистий випуск молодих юристів

24 вересня у МАУП відбувся урочистий випуск студентів денної форми навчання Інституту права ім. князя Володимира Великого. Це свято і смутком, і радістю дзвенить, адже студенти покидають стіни навчального закладу, який за 5 років став для них рідною домівкою.

79 випускників досягли освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст» і отримали відповідні дипломи (4 з яких з відзнакою). Академія підготувала нових фахівців зі спеціальностей «Комерційне та трудове право», «Міжнародне комерційне право», «Фінансове та банківське право».

На врученні були присутні: директор Інституту права ім. князя Володимира Великого Анатолій Подоляка, завідувач кафедри комерційного та трудового права Борис Беззуб, завідувач кафедри трудової діяльності Геннадій Семаков та ін. В цей день звучали вітання на адресу випускників від їхніх викладачів, які ділилися своїми знаннями, вміннями, досвідом, формували такі риси, як людяність, принциповість, наполегливість. Анатолій Подоляко наголосив на тому, що випускники — майбутнє України, яке змінить життя на краще, адже у нинішньому політичному житті панує повний хаос і ніхто, крім молодої плеяди професійних фахівців, не зможе навести лад у нашій країні. Борис Беззуб побажав випускникам мати гаряче серце, холодну голову і чисті руки. І підтвердив, що юристів багато не буває, бо вони — інженери людських душ. Геннадій Симаков звернувся до випускників як до колег: «Якщо ви бажаєте зробити кар’єру — все у ваших руках».

У добру путь, шановні випускники! Нехай знання, здобуті в Академії, будуть постійними супутниками на шляху до професійних вершин! Наполегливості та натхнення!

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com