Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Українські юристи про перспективи

В Академії правових наук України відбувся круглий стіл «Проблеми вищої юридичної освіти в Україні: нові виклики сучасних реалій». Організаторами заходу виступили Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого та журнал «Право України».

З доповідями виступили ректор Національної юридичної академії України імені Ярослава Мудрого В.Я.Тацій, проректор Академії з навчально-методичної роботи В.В.Комаров, заступник Міністра юстиції України В.В.Богатир, завідувач кафедри кримінального процесу і криміналістики юридичного факультету Львівського національного університету імені Івана Франка (ЛНУ) В.Т.Нор.

На засіданні розглянуто цілу низку питань: стан та перспективи вищої юридичної освіти; традиції та новації у вищій юридичній освіті; оптимізація системи вищої юридичної освіти: національні та регіональні аспекти; методологічні засади модернізації вищої юридичної освіти; структура та ефективність стандартів вищої юридичної освіти; проблеми якості вищої юридичної освіти; юридична освіта в контексті Болонського процесу; юридична освіта та юридична практика.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com