Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Росія перебазує ЧФ?

Як повідомили в Головному штабі ВМФ РФ, командування флотом поставило завдання, щоб біля причалів швартувались кораблі будь-яких класів, в тому числі крейсер.

«Принципове рішення по суті питання про створення пункту базування Чорноморського флоту в Очамчирі прийнято. У цьому році ми почнемо практичні, в тому числі днопоглиблювальні роботи на узбережжі Абхазії. Для виконання всіх робіт знадобиться не один рік. Зараз деталі даного питання узгоджуються з абхазької стороною» , — цитує ІТАР-ТАРС джерело в штабі ВМФ Росії. Після днопоглиблювальних робіт порт зможе приймати великі і малі десантні кораблі, а також катери і морські тральщики Чорноморського флоту. Нагадаємо, у листопаді повідомлялося, що незабаром моряки-підводники із Севастополя почнуть дослідження дна Чорного моря в акваторії Очамчирського морського порту в Абхазії. Вивчення бухти в м. Очамчира необхідно для вирішення питання базування тут групи кораблів Чорноморського флоту РФ. Тоді ж колишній командувач Чорноморського флоту Росії, депутат Володимир Комоєдов заявив, що Москва розглядає питання про створення бази для кораблів Чорноморського флоту в Абхазії.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com