Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Mondeo на паливі трьох видів

Американський автогігант Ford повідомив про свій намір представити в цьому місяці на мотор-шоу в Лейпцігу нову версію моделі Mondeo, оснащену двигуном, що працює на паливі трьох видів: бензині, біоетанолі і зрідженому газі.

Автомобіль укомплектований 2-літровим мотором Duratec, який «харчується» паливом з двох баків, один з яких призначений для бензину та біоетанолу, а інший — для газу. При використанні першого бака агрегат розвиває потужність до 145 к.с., а при використанні другого — 141 к.с. Повного баку скрапленого газу седану і хетчбеку Mondeo вистачає для подолання відстані в 460 км, у той час як універсал витратить його за 380 км шляху. Бака бензину чи біоетанолу вистачає всім трьом модифікаціям на 850 км. При використанні обох баків нова версія Ford Mondeo проїжджає 1200 км без дозаправлення. У продажу в Європі автомобіль з’явиться вже в квітні поточного року за ціною від 27 500 євро.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com