Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Ціни вгору

Мінпаленерго підвищило розрахункові ціни на світлі нафтопродукти для АЗС з 1 квітня.

Секретаріат експертно-аналітичної групи по розробці питань функціонування ринку нафти і нафтопродуктів і розвитку нафтопереробної промисловості Міністерства палива і енергетики України встановив розрахунковий ціновий коридор для АЗС роздрібної торгівлі на період з 1 квітня 2009 р.

Вартість дизельного палива (середнє значення цін на ринку) підвищиться на 23 коп. до 5,3 грн/л (відповідно мінімальні і максимальні ціни складають 5,22 грн/л і 5,38 грн/л), повідомляє прес-служба Мінпаливенерго.

Вартість бензину А-76 (середнє значення цін на ринку) виросте на 14 коп. до 5,07 грн/л (мін. — 5 грн/л, макс. — 5,15 грн/л). Вартість бензину А-92 (середнє значення цін на ринку) виросте на 1 коп до — 5,41 грн/л (при цьому мін. ціна виросте на 1 коп. до 5,33 грн/л, а макс. — на 4 коп. до 5,49 грн/л). Вартість бензину А-95 (середнє значення цін на ринку) збільшиться на 1 коп. до 5,6 грн/л ( мін. — 5,52 грн/л, а макс. — 5,69 грн/л).

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com