Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Зміна назв

Американська марка Dodge може зникнути з європейського ринку. Втім, її автомобілів це не стосується - в рамках плану реструктуризації FIAT вони продаватимуть під брендом Alfa Romeo.

Як заявив глава FIAT і Chrysler Серджіо Марчіоне, два бренди мають схоже позиціонування і аудиторію, тому компанії до кінця місяця доведеться вирішити, що з ними робити.

Одна з можливостей - в Європі автомобілі Dodge отримають шильдік Alfa Romeo, італійські ж авто продаватимуться в США під маркою Dodge.

«Dodge - це американські масл-кари, але Alfa Romeo це європейські масл-кари. Нам потрібно зрозуміти, як поводитися з цими марками», - заявив Марчіоне.

Крім того, він повідомив, що з приходом FIAT справи у Chrysler пішли краще: «Ми все ще витрачаємо готівку на покриття збитків, але вже не з такою жахливою швидкістю».

Що ж до Opel, то, за словами розділу двох гігантів, FIAT все ще хоче купити “дочку’’ GM, але переплачувати за неї не має наміру.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com