Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Активізація співробітництва

Як передає кореспондент УНІАН, церемонія підписання відбулася сьогодні після завершення переговорів урядових делегацій України та Китаю на чолі з прем’єр-міністром Юлією Тимошенко та віце-прем’єром Державної ради КНР ЧЖАН Децзяном.

Зокрема, сторони підписали міжурядову Угоду про розвиток співробітництва у сфері будівельної інфраструктури (з української сторони документ підписав міністр регіонального розвитку та будівництва Василь Куйбіда, з китайської — заступник міністра комерції ФУ Цзиін).

Міністр економіки України Богдан Данилишин та заступник міністра комерції ФУ Цзиін підписали Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством економіки України і Міністерством комерції КНР у сфері торговельно-економічного співробітництва.

Крім того, сторони підписали Меморандум про співробітництво щодо літака Л-15 та двигуна (з української сторони — заступник міністра промислової політики Олександр Пінський, з китайської — генеральний директор Китайської авіаційної промислової корпорації ЛІНЬ Цзомін).

Голова Національного космічного агентства України Олександр Зінченко та генеральний директор Китайської аерокосмічної науково-технічної корпорації СЮ Дачже підписали угоду про розширення співробітництва в галузі оптико-електронних та інфрачервоних систем.

Крім того, сторони підписали Протокол про наміри між державним акціонерним товариством «Чорноморнафтогаз» та Китайською національною експортно-імпортною корпорацією точного машинобудування.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com