Всеукраїнський загальнополітичний освітянський тижневик
Персонал Плюс - всеукраїнський тижневик

Перспективні невдахи

Лідер «Фронту змін» Арсеній Яценюк має намір перемогти на наступних виборах 2015 року. «У 2015 році переможе таки Яценюк. Це я точно вам можу сформулювати. А до 2015 року будемо воювати з тими, хто переможе». Про це заявив Арсеній Яценюк.

На його переконання, його подальший результат буде «звичайно що кращим і більшим». «Але в тих умовах політичної боротьби, в яких я особисто вів цю кампанію — без каналу «Інтер», без можливості доступу до засобів масової інформації, з неймовірною чорною піар-кампанією проти мене — те, що я зайняв 4-те місце, в принципі, означає, що в країні є ще демократія, що в Україні є шанс, і цей шанс я обов’язково реалізую», — сказав Яценюк. Водночас Арсеній Яценюк закликав своїх виборців, які підтримали його у першому турі, не голосувати у другому турі президентських виборів ні за Тимошенко, ні за Януковича. «Як я можу їх підтримати, якщо я з ними боровся», — зазначив Яценюк. Окрім нього, закликає своїх виборців не підтримувати у другому турі ні Віктора Януковича, ні Юлію Тимошенко і кандидат у президенти України Сергій Тігіпко.

вгору

© «ПЕРСОНАЛ ПЛЮС». Усі права застережено.

Передрук матеріалів тільки за згодою редакції.
При розміщенні матеріалів в Інтернет обов’язкове посилання на сайт видання. Погляди авторів можуть незбігатися з позицією редакції

З усіх питань звертайтеся, будь ласка, gazetapplus@gmail.com